Zabava za mladence

Kate: Drago mi je što nas vrijeme nije izdalo, imali smo predivan dan

Kate i William (1)
Foto: Pixsell
1/4
29.04.2011.
u 23:07

Novopečena vojvotkinja od Cambridgea za svečanu večeru u Buchinghamskoj palači odjenula je večernju toaletu čiji dizajn također potpisuje Sarah Burton iz kuće A. McQueen

Za svečanu večeru u Buckinghamskoj palači oboje mladenaca se presvuklo – novopečena vojvotkinja od Cambridgea odjenula je večernju toaletu čiji dizajn također potpisuje Sarah Burton iz kuće A. McQueen. Haljina je od bijelog satena, bez naramenica sa dijamantima nanizanima oko struka. Uz to je nosila i bijeli bolero od angore.

>>Narod sretan iako ga je vjenčanje bacilo u minus od oko 20 mil. funti

Osim mladenaca za zabavu su se presvukli i uzvanici i obitelj. Kuma i sestra Vojvotkinjeod Cambrigea Pippa presvukla se u dugu smaragdno zelenu haljinu bez rukava s decentnim ukrasom. Katina majka Carole Middleton za zabavu je odjenula crnu haljinu izrezanu na leđima i sprijeda, i Camilla vojvotkinja od Cornwalla se preodjenula u dugu plavu cvjetnu haljinu koju potpisuje Anna Valentine. Princ Charels odjenuo je večernje odijelo na dvoredno kopčanje i stavio leptir mašnu. Kate je i prvi put progovorila o dojmovima.

– Drago mi je da nas vrijeme nije izdalo, imali smo predivan, velik dan – rekla je kratko.

Balska dvorana u kojoj se održavala zabava najvćea je od 775 soba u Buckinghamskoj palači i duga je 36, a široka 18 metara. Osim u toj dvorani, gosti će se družiti i u muzičkoj sobi, plavom i bijelom salonu - odnosno u zapadnom krilu palače. Najiščekivaniji trenutak večeri je govor princa Harryja, svi očekuju veliko iznnađenje od kuma. Diljem Londona ljudi su na ulicama neki čak slave ispred palače.

Dok 300 odabranih s mladencima uživa u njihovom najvažnijem danu, stotionjak prijatelja obitelji Middleton slavi na privatnoj zabavi na zadnjem katu luksuznog hotela Goring u blizini kraljevske rezidencije.

Inače, kraljevsko vjenčanje je, sa 74 klika i lajka u sekundi na facebooku postalo šesti najgledaniji događaj u povijesti interneta. Bolje rezultate imaju samo veliki sportski događaji.

 

Komentara 43

KA
karambita
15:00 30.04.2011.

Jos da vidis mog pitona, pao bi ti mrak na oci

Avatar billybull
billybull
07:03 30.04.2011.

ma kakva predivna vijest za naslovnicu vecernjaka....nema veze sto hrvati umiru od gladi, nema veze sto je frajer sin muslimanske fukse, glavno je da se nekaj slavi...ma samo naprijed..sva sreca kaj ju \"nemes\" nije ozenil

OB
-obrisani-
09:58 30.04.2011.

Koju korist mi Hrvati imamo od ovog vjenčanja ,baš nikakve!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije