Nije spremna na sve

Kći Seana Penna odbila unosnu ponudu Playboya da se obnaži za naslovnicu

dylan penn
Foto: GQ
1/5
11.03.2014.
u 16:29

Prekrasna Dylan Penn, kćerka Seana Penna i Robin Wright, gradi karijeru modela, no nije spremna na sve...

Prekrasna Dylan Penn, kćerka Seana Penna i Robin Wright, gradi karijeru modela, no nije spremna na sve. Mlada manekenka odbila je Playboy, koji joj je navodno ponudio nešto više od sto tisuća eura da se skine za njihovu naslovnicu.

Iako je nedavno pozirala u golišavom izdanju za GQ, ipak se nije spremna skinuti do kraja. Izvor tvrdi da su je htjeli snimiti u istom stilu kao i Kate Moss, koja je nedavno pozirala za naslovnicu časopisa povodom 60. rođendana Playboya.

Foto: O'Connor-Arroyo/Press Association/PIXSELL

>>Tko je očekivao da Sean Penn ima tako zgodnu kćer?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije