podijelila fotku

Nives Celzijus popela se na kuhinju i uhvatila čišćenja: 'Koji je vama najgori kućanski posao?'

Foto: instagram
1/11
22.09.2023.
u 20:00

Uz fotografiju je upitala pratitelje i koji im je najgori kućanski posao: čišćenje nape, peglanje, čišćenje pećnice ili pak ribanje kupaone.

Influencerica, pjevačica, glumica i spisateljica Nives Celzijus (41) iskoristila je četvrtak navečer za čišćenje stana, a na red je došla i kuhinjska napa. Nives se popela na kuhinju s krpom i deterdžentom u ruci, a fotografiju je podijelila s pratiteljima na Instagram Storyju.

A uz fotografiju je upitala pratitelje i koji im je najgori kućanski posao: čišćenje nape, peglanje, čišćenje pećnice ili pak ribanje kupaone.

Foto: Screenshot

Inače, Nives često na svojim društvenim mrežama objavljuje izazovne fotografije, pogotovo ljeti, a uz jednu od prošlih upitala ih je žele li više odjevenih fotografija. Pratitelji su joj u komentarima uputili brojne komplimente te složno poručili: "Nikako, mislim može po koja, ali nastavi biti golišava za radi sreće 99% muškaraca sa Balkana", "Ne želimo", "Ne".

VEZANI ČLANCI

Inače, Nives svoje pratitelje na društvenim mrežama svakodnevno časti svojim atraktivnim fotografijama ispod kojih se nerijetko nižu brojni komentari na račun njezina izgleda. A s vremena na vrijeme Nives svojim pratiteljima otkrije i poneki detalj iz privatnog života. Ranije smo tako na njezinom Instagram profilu mogli vidjeti fotografije s njezinom kćeri Taishom koju je dobila u braku s nogometašem Dinom Drpićem, sestrom Mateom Zeljković, ali i majkom Mirom Zeljković. No tko je njezin otac i kako on izgleda malo tko zna...

1/16

Riječ je o Spasi Čankoviću, inače poznatom modnom novinaru 80-tih, koji je  promijenio ime u Anej Sam, a danas živi u Ljubljani te se bavi spisateljstvom. Roditelji Nives Celzijus razveli su se prije nego što se ona rodila, a da ima kćer Čanković je saznao kada je Nives imala 18 mjeseci. Njezino je djetinjstvo bilo prožeto traumama, a o svemu je otvoreno progovorila i 2008. godine u autobiografiji "Gola istina" koja je iste godine postala najprodavanija knjiga u Hrvatskoj.

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
20:48 22.09.2023.

Upri Nives,upri..

Avatar Stradun
Stradun
19:09 23.09.2023.

Popela se na kuhinju? Ovo je genijalno.

DU
Deleted user
20:46 22.09.2023.

Nives. Žena sa pet lica, nevjerovatna, puna energije. Živi i prosperira. Svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije