u Tisnom

Nives Celzijus pozirala u plićaku i jedva obuzdala bujni dekolte, pratitelji: 'Opa'

Foto: instagram
1/34
05.08.2023.
u 18:30

Celzijus je nosila bijeli jednodijelni kupaći koji je jedva obuzdao njezin bujni dekolte.

Influencerica, spisateljica i pjevačica Nives Celzijus (41)svojim se pratiteljima posljednjih dana često javlja u oskudnim izdanjima. Očito je kako Nives trenutno uživa na odmoru, a ne propušta priliku za rashladiti se. Nives se sada javila iz Tisnog gdje je uživala u plićaku. Celzijus je nosila bijeli jednodijelni kupaći koji je jedva obuzdao njezin bujni dekolte.

- Mala sirena - napisala je pored zavodljivih fotografija na kojima je spremno pozirala. Uz zavodljive fotografije pratitelji su joj uputili brojne komplimente. "Ljepota", "Opa", "Uhh", pisali su.

Podsjetimo, Nives se prije nekoliko dana javila iz jednog kampa u Dalmaciji. Nakon što se smjestila i opustila odlučila je objaviti fotke na kojima je u badiću. No, više od badića, mnoge je zaintrigirao njen status koji je dodala ispod njih. 

-  Ima i godina i celulita... Ima i samopouzdanja! - napisala je Nives. U komentarima su joj se nakon samo par minuta javili brojni pratitelji koji su pisali da je "prekrasna" i "prava žena". 

Nives je nedavno bila u Lici odakle je podijelila i nekoliko seksi fotografija. Nives se skinula u minijaturni smeđi bikini i rashladila u rijeci Korani, a pritom je zavodljivo pozirala.

VEZANI ČLANCI

- Majka priroda - napisala je u opisu fotki kojima je raspametila pratitelje. "Najzgodnija žena Hrvatske", "Rasna ljepotica", "To je to, nema dalje", "Sve se vidi", neki su od brojnih komentara ispod fotografija koje su unutar jednog dana skupile i preko 17 tisuća lajkova.No, bilo je i onih koji su istaknuli Nivesine nesavršenosti.

- Utješi me kad vidim koliko celulita imaš. Nisam jedina - napisala je jedna osoba, a Celzijus joj je odgovorila:

- Drago mi je. Tu smo da se tješimo, a uostalom celulit je samo dokaz da hedonistički uživamo u životu. 

Osim toga u komentarima se povela rasprava i o mjestu gdje se Nives okupala. Naime, Celzijus je u opisu istaknula da se nalazi u jednom kamping resortu koji inače često posjećuje. Zbog imena resorta, mnogi su došli do zaključka da je Nives u Nacionalnom parku Plitvička jezera gdje nije dozvoljeno kupanje posjetiteljima, a to su joj i poručili u komentarima.

VIDEO Hiljson Mandela odbio duet sa Severinom: 'Ostao sam razočaran'

 

Ključne riječi

Komentara 7

SV
Samo Vinkulja
21:57 05.08.2023.

Nevjerojatno mi je to što je njena sisa već dobro poznata "dekolte, kurac palac. Ništa što se već nije vidilo. Ali opet ona ima potrebu se naslikavat i ništa novo pokazati

BR
Brdo
06:18 06.08.2023.

Svaki tjedan uglavnog iste slike ovog ostarjelog samohodnog nosaca sisa i straznjice.

Avatar Tombstone
Tombstone
20:14 05.08.2023.

Bujni dekolte???? Dekolte je izrez na gornjem dijela zenske odjece. Moze biti plitak ili dubok, nikako bujan. Bujne ne mogu biti ni grudi (prsa), mogu biti samo sise, parni organ na grudima zene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije