DNK dokazi

Novo otkriće: Julio Iglesias ima još jednog sina?

Foto: Gtres/Pixsell
1/6
22.12.2017.
u 11:07

Javier Sanchez Santos, stanovnik Valencije, podnio je u rujnu zahtjev u kojem tvrdi da je sin španjolskog pjevača i portugalske plesačice Marije Edite.

Španjolski sud pristao je razmotriti zahtjev za priznavanjem očinstva protiv Julija Iglesiasa, koji je uložio 41-godišnji Španjolac uz tvrdnju da raspolaže DNK dokazima, objavilo je u četvrtak pravosuđe.

"Prvostupanjski sud iz Valencije pristaje ispitati uloženi zahtjev za priznavanjem očinstva", priopćio je sud. Julio Iglesias, 74-godišnji pjevač s više od 300 milijuna nosača zvuka prodanih u svijetu, ima 20 dana da odgovori na zahtjev, dodaje sud. Javier Sanchez Santos, stanovnik Valencije, podnio je u rujnu taj zahtjev u kojem tvrdi da je sin španjolskog pjevača i portugalske plesačice Marije Edite.

Tvrdi da raspolaže uzorcima DNK koji s 99-postotnom vjerojatnošću dokazuju da je Iglesias njegov biološki otac. Maria Edita već je podnijela zahtjev 1992., ali je odbačen iz proceduralnih razloga. Odvjetnik Sancheza Santosa, Fernando Osuna, specijaliziran za zahtjeve za priznavanjem očinstva, tvrdi da su dokazi "razni ostaci, maramice i opušci cigareta" koje je skupio privatni detektiv u Miamiju gdje živi Julio Iglesias.

Poznat po romantičnim baladama i burnom ljubavnom životu, Julio Iglesias otac je osmero djece, troje iz braka s Isabel Preysler, među kojima je i slavni Enrique Iglesias, a petero sa sadašnjom suprugom Mirandom Rijnsburger.

1/18

Komentara 7

Avatar nekakav
nekakav
11:32 22.12.2017.

istina je, taj sam, i imam pravo na novac! čim vidim nekog bogatog, poželim si kao i svaki hrvat, imati više nego sad. da, ja sam vaš dugo traženi izgubljeni sin......

DU
Deleted user
13:02 22.12.2017.

Uh, a ja mislio da je i on nakon puno godina priznao da je peder. E to bi bila vijest. Kad ono ima jos djece.

DU
Deleted user
13:09 22.12.2017.

samo da nije pjevac...please

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije