Legendarni koncert u Tvornici

Pogledajte novi spot Majki za singl 'Ja sam budućnost'

majke
Foto: Screenshot
1/2
07.12.2013.
u 12:00

Veliki povratnički koncert koji su 9. ožujka 2007. godine, nakon šestogodišnje stanke, održale Majke u Tvornici kulture, prošli tjedan su objavljeni na CD-u i DVD-u

Veliki povratnički koncert koji su 9. ožujka 2007. godine, nakon šestogodišnje stanke, održale Majke u Tvornici kulture, prošli tjedan su objavljeni na CD-u i DVD-u. S live albuma kao prvi singl odabrana je pjesma "Ja sam budućnost".
 

Majke, u postavi Goran Bare, Zoran Čalić (gitara), Alen Tibljaš (bubnjevi), Nedjeljko Ivković - Kilmister (bas), Kruno Domaćinović (gitara) i Danko Krznarić (klavijature), unatoč stanci od 6 godina, odsvirali su žestoki i sirovi rock and roll koncert za pamćenje. Na CD-u se nalazi 18 odabranih pjesama s koncerta, na kojem su se Majke dotaknule svih faza diskografije i oduševile prepunu Tvornicu. Na DVD-u se nalazi cijeli koncert, odnosno 27 pjesama. Dizajn koji je dočarao žestinu i sirovost Majki, potpisuje Miranda Herceg.
 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar eli974
eli974
18:56 07.12.2013.

najbolji rock bend u hrvata!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije