Masterchef

Poke bowl - što je to? Miroslav priznaje da je nastala potpuna konfuzija

Foto: Nova TV
1/4
03.11.2023.
u 18:15

Sarah, koju je Ivan izabrao za pomoćnicu s galerije, bit će iznimno detaljno angažirana u savjetovanju, pa će mu vikati i savjete poput izgleda tanjura u kojem će servirati jelo

Ivana, Miroslav, Ivan i Antonia pokušavaju ispuniti zadatak pripreme jela inspirirano fit obrokom „poke bowl“. Miroslav je odlučio prepržiti namirnice na tavi, a reći će da mu je cilj napraviti što više komponenata. „Nastala je konfuzija“, reći će kad shvati da će se izgubiti u pripremi velikog broja komponenata.

Sarah, koju je Ivan izabrao za pomoćnicu s galerije, bit će iznimno detaljno angažirana u savjetovanju, pa će mu vikati i savjete poput izgleda tanjura u kojem će servirati jelo. A slično će biti i s Petrom koji pomaže Miroslavu. „Miroslav gleda tanjure i hoće uzeti plitki tanjur. Ali ja mu vičem da je poanta jela zdjela. Uzmi najveću zdjelu s rupom i složi jelo. Na kraju uzima jako lijepi plavi tanjur koji je meni jednom priskrbio imunitet“, prisjetit će se Petar. Koliko su kandidatima pomogli glasovi s galerije, a tko će napustiti dinamičnu televizijsku kuhinju, doznat ćemo večeras.

U jučer prikazanoj emisiji "Masterchefa" kandidati su počelu pripremati i jelo inspirirano „poke bowlom“ i to s namirnicama koje su već imali u košari na radnoj jedinici. Iako su mogli imati pomoćnike na galeriji, nisu svi slušali savjete. Miroslav je tražio i savjet više, a onda se izgubio kada je morao donijeti veće odluke.  „Miroslav želi pržiti koru od lososa. To je kao da kažeš da je tema Japan, a ti radiš štrukle sa sirom“, komentirao je Petar koji je Miroslavu pomagao u kuhanju, ali Miroslav je odlučio u „poke bowl“ koji je zdravi obrok staviti pržene namirnice. 

Kreativnost je neograničena, ali vrijeme nije jer za pripremu jela imaju 45 minuta. „Da bi 'poke bowl' bio dobar treba napraviti uspješan dresing“, rekao je Stjepan.

VIDEO Mia Dimšić o zainteresiranosti za Aleksandru Prijović: 'Svi smo mi kao veliki čopor'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije