Nakon dugo vremena u Hrvatskoj

Tanja iz Big Brothera emotivno se prisjetila pokojne majke: 'Svjesna sam da je tako trebalo biti'

Foto: Instagram
1/10
21.07.2024.
u 20:00

Tanja Matić Jovanović nakon dugo vremena posjetila je svoj rodni Dubrovnik te otkrila kako se osjeća

Svi se sjećamo atraktivne i simpatične Tanje Matić Jovanović koju je javnost upoznala u najpopularnijem bivšem reality showu Big Brother. Već godinama živi u Njemačkoj, a nije tajna da ljeti dolazi u rodni joj Dubrovnik. Ova Dubrovkinja gotovo svakodnevno koristi društvenu mrežu Instagram, a inače dijeli razne savjete ženskoj publici. 

Sada je pak influencerica objavila predivan video kako stoji na brodu dok plovi našim Jadranskim morem. - Moji korijeni, moje odrastanje, moj grad Dubrovnik. I jedino što u njemu uvijek fali je moja majka. I često moj pogled ode prema mojoj kući s osmijehom i pokojom suzom u oku kako bi bilo da nas dočeka zagrljajem. I opet duboko sam svjesna da je sve tako trebalo biti i da se sve zove život, došli smo po iskustva i onda odlazimo. More, volim te - napisala je Tanja prisjetivši se svoje pokojne majke. 

 

Foto: Instagram

 

Podsjetimo, sezone Big Brothera u kojoj je sudjelovala Tanja prikazivala se 2006. godine, a ona je tada imala samo 20 godina. Jednom je prilikom kazala kako je za reality vežu jako lijepe uspomene i neka prijateljstva koja i dalje održava. - U jako dobrom kontaktu sam s Danijelom ili ti ga Cuni kako ga zovu, on je bio pobjednik naše sezone, od prvog dana on i ja smo kliknuli i ostali prijatelji. Evo već sad 15 godina, što mi je jako drago. Što se drugih tiče pratimo se na Instagramu, međutim Danijel i ja smo baš ostali prijatelji i često se čujemo i nasmijemo. Iskreno, ne kajem se ni sekunde što sam sudjelovala u Big Brotheru jer uistinu nemam zašto. Mlada, naivna, iskrena i svoja, zar to nije nešto predivno - rekla je Tanja prije skoro tri godine u razgovoru za Story

Tanja više ne živi u Hrvatskoj, svoj dom je pronašla u Njemačkoj gdje živi sa suprugom Tonijem Matićem i njihovim sinom Maurom. Pokrenula je i svoj YouTube kanal Tanja Believe i na kojem često objavljuje snimke iz kupovine odjeće, namirnica i s putovanja. Osim takvih videa objavila je i jedan video renovacije stane u kojem je objasnila kako ona i suprug renoviraju stanove te ih onda prodaju ili daju u najam.

- Dobrodošli u moj video 'Kupili smo stan i renovirali'. Ovo je jedan stan u nizu, kupujemo stanove, renoviramo ih, pa ih prodajemo ili dajemo u najam. To već traje par godina, sad sam se udostojala to reći, jednostavno sam držala za sebe - ispričala je Tanja u jednom od videa objavljenih na svom kanalu.  Posvetila se i vjeri o čemu je jednom prilikom u videu koji je objavila na YouTubeu rekla:

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

VEZANI ČLANCI:

 

 

- Smatram da Bog voli sve nas. Jedan dan nisam vidjela drugi izlaz nego da odem u Međugorje. Jednostavno sam htjela naći izlaz preko vjere i doći što bliže Isusu. Istinski sam htjela upoznati vjeru. Nakon povratka iz Međugorja, moj život se okrenuo milijun na sat. Uvjerila sam se da me Bog ljubi i da je Isus sa mnom. Shvatila sam da nisam sama i tada mi je život postao puno ljepši. Ljubiti Boga i vjerovati u Isusa mi jako puno znači. Kad se par dana ne molim, osjetim da mi je teško i jako se brzo vratim molitvi - ispričala je iskreno.

 

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije