Za 40 milijuna odštete

Al Nassr riješio problem Bavaraca: Sadio Mane pridružuje se Brozoviću i Ronaldu

Bundesliga - Werder Bremen v Bayern Munich
Foto: Thilo Schmuelgen/REUTERS
1/4
28.07.2023.
u 23:30

"Liverpool je, čini se, točno znao što radi kad je pustio da Mane ode. Kao što je Thomas Tuchel javno priznao, 31-godišnji igrač daleko je zaostajao za očekivanjima na Allianz Areni", piše britanski Goal.com

Saudijski Al Nassr svojoj je momčadi dodao još jednu zvijezdu europskih travnjaka. Riječ je o Sadiju Maneu (31) koji će, kako javlja talijanski transfer insajder, Fabrizio Romano, zaigrati s Marcelom Brozovićem i Cristianom Ronaldom. Bayern je prihvatio ponudu od 40 milijuna eura, a ugovorom na tri godine, Senegalac će zaraditi 120 milijuna eura.

Navode potvrđuje i britanski portal Goal.com. Pišu kako je posao dobro došao i bavarskom klubu. "Mane je postao veliki problem za Bayern, koji je mislio da je prošlog ljeta napravio odličan posao kad je potpisao Senegalca iz Liverpoola za malo više od 30 milijuna eura", navode Britanci.

GALERIJA Dinamo uz ogromnu dominaciju razbio Astanu na krilima čudesnog Ivanušeca

Bundesliga - Werder Bremen v Bayern Munich
1/8

"Završili su s igračem koji je prošao svoj vrhunac i ima veliki ugovor. Liverpool je, čini se, točno znao što radi kad je pustio da Mane ode. Kao što je Thomas Tuchel javno priznao, 31-godišnji igrač daleko je zaostajao za očekivanjima na Allianz Areni", pišu pa zaključuju:

VEZANI ČLANCI:

"Njegova kratka bavarska karijera najviše će biti zapamćena po svađi u svlačionici s Leroyem Saneom. Bayern je blagoslovljen što se riješio Manea bez pretrpljenog ogromnog gubitka, po čemu je ovaj potpis možda i najgori u povijesti kluba."

VIDEO Iznenadni odlazak! Bočkaj otišao s Maksimira: Već otputovao u novi klub

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije