Craig Moore istukao taksista zbog 14 dolara

Australski Bišćan pretukao taksista

'Brazil\'s Ronaldinho (L) reacts after a tussle with Australia\'s Craig Moore during their Group F World Cup 2006 soccer match in Munich June 18, 2006.  FIFA RESTRICTION - NO MOBILE USE   REUTERS/Tom
'TOM SZLUKOVENYI'
20.09.2010.
u 22:04

I Australci imaju svog Igora Bišćana. Kapetan njihove nogometne reprezentacije Craig Moore istukao je taksista u Dubaiju jer je smatrao da je račun od 14 dolara previsok.

Stoper koji je najveći dio karijere proveo u Glasgow Rangersima uhićen je pa potom pušten uz kauciju, ali ga svakako očekuje saslušanje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Po zakonu te zemlje, Moore ne samo da nije smio tući taksista, nego nije smio ni biti pijan na javnome mjestu. A još se i opirao uhićenju.

 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
08:45 21.09.2010.

Treba od tog Australskog Biščana odmah stvoriti novu hrvatinu i napraviti novoga Josepha Simunicha...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije