SASTANAK U MÜCHENU

Balakov pristao na manji ugovor i ostaje na klupi splitskog prvoligaša

\'23.11.2011., Poljud, Split - Hrvatski nogometni kup, cetvrtfinale, HNK Hajduk - NK Zagreb, 1. utakmica. Trener Krasimir Balakov na kraju utakmice. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Cagalj/PIXSELL
29.12.2011.
u 19:04

Da je Balakov odbio ponudu, na klupu bi sjeo trener juniora Krstičević, no sad će pričekati...

Ako se može vjerovati našim njemačkim izvorima, Krasimir Balakov ostaje na klupi Hajduka. U Münchenu su se, prema saznanjima, sastali Balakov i Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš te je bugarski strateg pristao na nove uvjete bijelih.

Naime, na sjednici Nadzornog odbora prihvaćen je prijedlog, u sklopu smanjenja troškova, da se Balakovu ponudi 16 tisuća eura bruto mjesečno umjesto 26 tisuća eura, koliko je dosad stajao bijele. Malešov prijedlog prošao je na sjednici Nadzornog odbora, a sada ga je prihvatio i Balakov, koji će tako, po svemu sudeći, povesti Hajduk u novu sezonu.

>> Tko neće s bijelima dočekati proljeće pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u petak <<

Ključne riječi

Komentara 14

SA
santos008
19:09 29.12.2011.

Ovako nesto je radio Mamic ,pa je Kranjcar otisao u Hajduk..Bilo je to prije 10-tak godina,sto znaci da ce Males postati Mamic za jedno 10-tak godina.

BR
brac55
19:28 29.12.2011.

ako je balakov pristao na manju plaču vidi se kakav je steručnjak treba mu lova pa makar i manja jer nema druge ponude

SA
santos008
15:02 30.12.2011.

Stari ugovor mu bio na \'\'A4\'\'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije