za susret s Interom

Bayern za šest sati prodao 66 tisuća ulaznica

'Bayern Munich\'s Danijel Pranjic (R) celebrates the goal of Mario Gomez during their German Bundesliga first division soccer match against Nuremberg in Munich November 14, 2010.   REUTERS/Michaela Re
'MICHAELA REHLE'
18.12.2010.
u 17:24

Samo šest sati nakon što su puštene u prodaju, prodane su sve ulaznice za utakmicu osmine finala Lige prvaka između Bayerna i Intera, objavio je bavarski klub.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
23:44 19.12.2010.

Ma sve pet al kak baš za 23. veljače mogu prognozirat temperaturu ispod nule....no nije nit bitno...navijal bum za Bavarce u ovoj tekmi !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije