SKROMNIH AMBICIJA

Belgijci: Bilo bi odlično uzeti Dinamu bod

Anderlecht
Sanjin Strukić/24sata
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
17.09.2009.
u 11:51

- Uzeti bod na gostovanju u Zagrebu bio bi odličan europski rezultat - ističe kapetan Anderlechta.

Anderlechtov kapetan Deschacht i glavni menadžer kluba Van Holsbeeck jednoglasno su se izjasnili:

- Remi u Zagrebu ne bi bio loš rezultat!

Takav rezultat smatraju realnim s obzirom da je nekoliko bitnih igrača van stroja. Odsustvo dvojice ozlijeđenih iskusnih igrača Polaka i Wasilewskog nagnalo je trenera Jacobsa da na Maksimiru priliku da mlađim igračima.

- Bit će jako zanimljivo vidjeti kako stojimo bez te dvojice igrača - ističe Van Holsbeeck.

Kapetan belgijske momčadi priznaje snagu Dinamu, no najavljuje otpor.

- Zagrepčani zaslužuju poštovanje, no moramo biti snažni. Izgubit ćemo ako budemo igrali kao protiv Lyona i St. Tronda. Nadam se da smo naučili nešto iz tih susreta. Uzeti bod na gostovanju bio bi stoga odličan europski rezultat - ističe kapetan.

 

Ključne riječi

Komentara 1

OR
ordoABchao
13:27 17.09.2009.

anderlecht nije loša ekipa ali mislim da u zagrebu nemaju šta tražiti... jedino što dinamu može naštetiti je mentalni sklop igrača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije