Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukometna Liga prvaka

Bičanić s mislima na Vukovar čeka pobjedu nad CO Zagrebom

'23.01.2010., Graz, Austrija - Rukometna utakmica Europskog prvenstva, skupine A izmedju Hrvatske i Rusije.Damir bicanic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
20.11.2011.
u 12:27

– Dva ključna igrača naše obrane, Tonči Valčić i Jakov Gojun, nisu trenirala cijeli tjedan i to će biti velik problem - kaže Obrvan.

Rukometaši Croatia osiguranja Zagreb danas u 17 sati gostovat će kod Chamberyja u utakmici 5. kola skupine A Lige prvaka. I jedni i drugi imaju šest bodova, po tri pobjede i poraz od Barcelone.

– Nakon kiksa u francuskom prvenstvu od Tremblayja, moramo se iskupiti navijačima pobjedom protiv zagrebaša. Bit će teško igrati protiv svojih, ali samo nas pobjeda održava u nadmetanju za drugo mjesto u skupini – rekao je Damir Bičanić, hrvatski reprezentativac i najbolji strijelac Chamberyja u Ligi prvaka.

U četiri utakmice postigao je 29 pogodaka. Ukupno je sedmi strijelac Lige prvaka. Ispred njega je, s pogotkom više, Zlatko Horvat, krilo CO Zagreba. Ovih dana Bičanić je mislima bio u Vukovaru. Naime, on je 1985. godine rođen u gradu heroju, a kada je počeo rat, odlazi u Umag, u kojem počinje igrati rukomet.

– Dva ključna igrača naše obrane, Tonči Valčić i Jakov Gojun, nisu trenirala cijeli tjedan i to će biti velik problem – rekao je Ivica Obrvan, trener Zagreba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije