miting u Stockholmu

Blanka nastavlja dijamantni niz

Blanka Vlašić skok iznad 207cm
Renato Branđolica
05.08.2010.
u 14:03

Nakon kratkog slavlja zbog osvajanja naslova prvakinje Europe u visu, Blanka Vlašić u petak nastupa na mitingu Dijamantne lige u Stockholmu.

Ovo će Blanki biti peti nastup u Dijamantnoj ligi, a na dosadašnja četiri je osvajala prvo mjesto.

Sa 16 bodova uvjerljivo vodi u disciplini visa, no još je do kraja može stići Amerikanka Chaunte Howard Lowe koja će također skakati u Stockholmu, Amerikanka je ove sezone dvaput pobjeđivala Blanku (Ostrava i Barcelona).

I dok se je Ameriknaka odmarala Blanka je imala stresan nastup u finalu euriopskog prvenstva pa će biti zanimljivo vidjeti njihov novi dvoboj. Uz njih dvije u Stockholmu će skakati druga sa EP-a, Ema Green, Ruskinje Skolina i Gordejeva...

Ariane Friedrich ni na petom mitingu Dijamante lige nema, baš kao ni Hellebaut, Beitie i Di Martino.

Blanki je olimpijski stadion, sagrađen 1912. godine, u lijepom sjećanju jer je tu prije nekoliko godina preskočila 2,07 metara. Šlager večeri bit će utrka an 100 metara u kojoj će trčati Usain Bolt i Tyson Gaym, dok je Asafa Powell otkazao zbog ozlijede.

Ključne riječi

Komentara 1

IV
ivoandric
14:19 05.08.2010.

Blanka pozdravi Nikolu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije