TRENER DINAMA

Čačić otkrio koga se boji: 'Pribojavam se ove utakmice nakon Salzburga'

Zagreb: Trener Čačić i Bruno Petković održali konferenciju za medije
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
15.10.2022.
u 14:06

Riječ je o jedinom klubu kojeg ove sezone u HNL-u nije uspio pobijediti.

Nogometaši zagrebačkog Dinama nakon 11 utakmica u prvenstvu imaju deset pobjeda i jedan remi. Sjajan skor za bilo koji klub, ali jednu ekipu ipak još uvijek nisu uspjeli pobijediti. Riječ je o Varaždinu, koji je pokazao da se dobrano spreman potući za svaki bod, ili bodove. 

Upravo Varaždinci sutra u HNL okršaju u 15 sati stižu na Maksimir, gdje će još jednom pokušati pokazati zube hrvatskom prvaku. Još jednom, jer su već u tome uspjeli. Naime, u prvoj su međusobnoj utakmici ove sezone odigrali 1:1, uz statističku hrabrost momčadi Marija Kovačevića, koja je prema Livakoviću uputila čak 12 udaraca

Ante Čačić itekako je svjestan njihove kvalitete.

- Nama je prvenstvo primarni cilj. Igramo protiv opasne ekipe, nakon tri kola sam rekao da je Varaždin ponajveće iznenađenje. To su potvrdili. Oni su nas osakatili za dva boda u prvoj utakmici. Oni igraju uz nas najbolji nogomet u ligi, ali imaju manje bodova nego što su zaslužili. Pribojavam se ove utakmice nakon Salzburga. Treba se dobro fokusirati na meč u nedjelju, prvi put u terminu od 15 sati - pun je riječi hvale.

11.09.2022., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - SuperSport HNL, 08. kolo, NK Lokomotiva - NK Varazdin. Tonio Teklic. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Modri su u sezonu ušli bolje no ikad, ali trener i dalje vidi mjesta za napredak. 

- Mi smo domaćini i napravit ćemo sve da pobijedimo. Želimo biti što uvjerljiviji iz kola u kolo. Utakmice u SuperSport HNL-u održavaju atmosferu i podižu samosvijest igrača. Tako se možemo pripremati za utakmice koje slijede. Derbi s Hajdukom, Milan na Maksimiru i Chelsea u gostima.

Dinamo je odigrao najviše utakmica od svih klubova u Europi. 

- Igrači su pokazali psihološku čvrstinu nakon velike potrošnje u utakmicama Lige prvaka. Nadam se da će biti motivirani, da ćemo biti na pravom nivou protiv Varaždina. Bit će dobra utakmica, oni igraju otvoreno i na gol više. Siguran sam da će svi uživati u toj utakmici - zaključio je. 

Standings provided by Sofascore

>> Pogledajte komentare navijača Dinama nakon remija sa Shkupijem

Komentara 2

BE
Berri
19:35 15.10.2022.

Ništa se neće dogoditi i ako Dinamo izgubi. Opet će Dinamo osvojiti prvenstvo.

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
14:23 15.10.2022.

Ako se boji,bolje dati odkaz. Nije mu dobro za srce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije