Upitan za Mađarsku

Darijo Srna: Na prvu mi nije bilo svejedno, ali moglo je proći i gore

Darijo Srna
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/6
23.03.2016.
u 22:35

- Nismo napravili nijedan trening u novom sustavu pa i nije bilo bajno. Ali baš smo pričali između sebe i odgovara nam igrati ovakav sustav, kaže hrvatski kapetan.

Pobjedu Hrvatske nad Izraelom (2:0) pokvarila je ozljeda kapetana Darija Srne koji je teren napustio u završnici prvog dijela.

- Dobro je, imao sam dosta sreće jer moglo je i gore proći. Već mogu stati na nogu, iako iskreno na prvu mi nije bilo svejedno - kazao je Srna.

Eksperiment sa formacijom 3-5-2 koju prethodno, do utakmice sa Izraelom, nisu imali niti prilike uigravati u svlačionici su prihvatili.

- Nismo napravili nijedan trening u novom sustavu pa i nije bilo bajno. Ali baš smo pričali između sebe i odgovara nam igrati ovakav sustav. U pripremnom periodu kroz treninge možemo usavršiti taj sistem koji izgleda jako dobro - kazao je Srna čiji je nastup protiv Mađarske pod velikim pitanjem.

- Liječnik će dati zadnju riječ - kazao je kapetan.

>>Hrvatska pogocima Perišića i Brozovića do osme pobjede protiv Izraela

>>Jedina mrlja u Osijeku bilo je skandiranje 'Za dom spremni'

>>Čačić: Zadovoljan sam iako smo imali problema u zadnjoj liniji i kod prekida

Komentara 4

DH
dalibor.hren
08:06 24.03.2016.

Formacija 3-5-2 je funkcionirala bolje od bilo koje iz drugog poluvremena!

PI
pinichi
12:07 24.03.2016.

Igra prema naprijed bila je u redu, aliigra u obrani bila je tužna, katastrofalna i nesređena. Sreća što umjesto Izraela s druge strane nije stajala neka bolja reprezentacija, jer Hrvatska bi bila masakrirana.

Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
22:54 23.03.2016.

Darijo, hvala ti za sve i brz oporavak, ali vidiš i sam da je došlo vrijeme pustiti omladini da se dokaže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije