Strani nogomet

Srna zabio za uvjerljivu pobjedu Šahtara, PSG izgubio od Bordeauxa

Shakhtar Donetsk's Darijo Srna (L) challenges Athletic Bilbao's Borja Viguera during their Champions League Group H soccer match at the Arena Lviv stadium in Lviv, November 25, 2014. REUTERS/Gleb Garanich (UKRAINE - Tags: SPORT SOCCER)
Reuters/PIXSELL
15.03.2015.
u 20:16

Fellaini, Carrick i Rooney zabili su golove (sve u prvom dijelu) za pobjedu Manchester Uniteda nad Tottenhamom (3:0)

U 17. kolu ukrajinskog prvenstva Šahtar je uvjerljivo slavio protiv Olimpika, bilo je 6:0. Prvi gol na susretu zabio je Darijo Srna iz jedanaesterca, a uz njega dva gola zabio je Marlos, a po jedan su dodali Gladkij, Taison i Alex.

U 25. kolu Bundeslige Wolfsburg je pobijedio Freiburg sa 3:0, a Ivan Perišić cijeli je susret odgledao s klupe. Borussia Monchengladbach pobijedila je Hannover 2:0.

U derbiju 29. kola francuskog prvenstva Bordeaux je pobijedio PSG sa 3:2. Sane je doveo domaćina u vodstvo u 18. minuti, a u 50 je izjednačio Ibrahimović. Khazri je 20 minuta kasnije vratio prednost Bordeauxu, ali je u 85. Ibrahimović iz jedanaesterca ponovno poravnao rezultat. Dvije minute prije kraja Rolan je na oduševljenje domaće publike zabio za važna tri boda.

Fellaini, Carrick i Rooney zabili su golove (sve u prvom dijelu) za pobjedu Manchester Uniteda nad Tottenhamom (3:0), a istim rezultatom Everton je pobijedio Newcastle.

>>Chelseaju bod protiv Svetaca, propustio pobjeći Građanima na 8 bodova

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
22:27 15.03.2015.

srna izgubio od sertica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije