NA GOSTOVANJU

Englezi 'demolirali' Srbiju: Rezultat za povijesnu sramotu. Javnost u šoku

Beograd: Mnogobrojne novinarske ekipe i navijači čekali Novaka Đokovića koji je izbjegao obraćanje javnosti
Antonio Ahel
13.10.2023.
u 08:29

U posljednje tri minute susreta engleska U-21 reprezentacija je, pri rezultatu 6:1, upisala još tri pogotka. U svega tri minute rezultat je tako povećan na konačnih i zastrašujućih 9:1

Na gostovanju u Engleskoj, reprezentacija Srbije u starosti do 21 godine izgubila je s visokih 9:1. Na početku utakmice su poveli pogotkom Vladimira Lučića u 27. minuti, no ubrzo je došlo poravnanje rezultata i 'brodolom' mlade reprezentacije.

Nevjerojatan preokret započeo je izjednačenjem u 38. minuti. Zatim su Englezi došli u vodstvo u 42. minuti, a do kraja poluvremena zabili su još jedan pogodak, duboko u sudačkoj nadoknadi.

VEZANI ČLANCI:

Potom je uslijedilo punjenje srpske mreže. Tijekom prvih 20 minuta drugoga poluvremena Englezi su zabili tri gola, zamijenili igrače pa zabili još dva. Jedan pogodak u mreži Srbije bio je i autogol Luke Subotića.

Srbija je očekivano šokirana ovakvim ishodom utakmice te traže odgovore i razloge za nevjerojatno lošega rezultata mlade momčadi.

VIDEO Modrić daje izjavu o porazu Vatrenih, a dječaci sa strane viču: Livakoviću, daj majicu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije