Europska liga:

United u lovu na Liverpool, Bebek sudi u Portugalu

Liverpool
Reuters/PIXSELL
17.03.2016.
u 00:30

Od naših igrača Tin Jedvaj neće konkurirati jer je u prvoj utakmici s Villarrealom isključen, Darijo Srna i Eduardo igrali su odlično u pobjedi Šahtara nad Anderlechtom kojem je Dudu i zabio.

Od osam parova u Europskoj ligi samo je u jednom uzvratni susret formalnost. Tottenham je s 3:0 stradao u Dortmundu pa će se oprostiti i lakše se fokusirati na lov na Leicester u engleskoj nogometnoj ligi.

Znatno zanimljivije bit će u engleskom derbiju, na Anfieldu je Lovren s Liverpoolom uhvatio prednost 2:0 nad Manchester Unitedom. Oba su kluba u engleskoj ligi ispod svoje razine i ovo bi im natjecanje moglo biti nekakav spas za sezonu, ako ih takav alibi doista i zanima. U svakom slučaju ova sezona Europske lige znatno je zanimljivija, utakmice su kvalitetnije, manje je bilo klubova koji su svoje zvijezde u tom natjecanju čuvale.

Od naših igrača Tin Jedvaj neće konkurirati jer je u prvoj utakmici s Villarrealom isključen, Darijo Srna i Eduardo igrali su odlično u pobjedi Šahtara nad Anderlechtom kojem je Dudu i zabio.

Na scenu će i naš sudac Ivana Bebek koji će u Portugalu suditi u neizvjesnom susretu Brage i Fenerbahçea.

>> Liverpool u engleskom derbiju zabio dva gola Unitedu, Lovren odličan

Komentara 1

DU
Deleted user
07:43 17.03.2016.

GGMU!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije