VUKOVIĆ ZABIO PRVIJENAC

Hajduk pripreme otvorio 6:0 pobjedom!

Hajduk trening (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
22.06.2011.
u 21:11

Ivan Lendrić u samo 45 minuta postigao je čak četiri pogotka za bijele.

Nogometaši Hajduka kupreški dio priprema otvorili su pobjedom. Pred dvije i pol tisuće ljudi u Tomislavgradu pobijedili su tamošnjeg trećeligaša sa visokih 6:0, a ono što trenera Balakova može posebno veseliti je da su napadači zabili sve pogotke.

Nevjerojatna četiri pogotka zabio je Ivan Lendrić u samo 45 minuta, a po jednog su dodali Vukušić i Vuković u svom debiju.

Sinjski dijamant doveo je bijele u vodstvo u 42. minuti, Lendrić je podebljao u 57. pa sedam minuta kasnije. U 68. minuti zabio je i svoj treći pogodak. Posljednje pojačanje bijelih, Ivan Vuković prvo je zatresao gredu u 76., no već u 82. postigao je svoj prvijenac za bijele u velikom stilu. Zabio je eurogol snažnim udarcem iskosa sa 20ak metara. Četiri minute prije kraja Lendrić je zabio svoj četvrti pogodak za konačnih 6:0.

Strateg bijelih u dva dijela utakmice izveo je i dva različita sastava. Igrali su i Miličević, James, Luštica...

Komentara 8

OB
-obrisani-
06:51 23.06.2011.

Koje senzacije,Hajduk pobjedio treceligasa. >:-)).... Kad nalete na ozbiljnijeg protivnika dobit ce po tintari.... Nece vam Balakov dugo biti trener....

Avatar Pak
Pak
08:00 23.06.2011.

Dobro, 6:0 prvi set. A kak\' je drugi set završio?

MA
Mamlaz
00:57 23.06.2011.

Hajduk pripreme otvorio 6:0 pobjedom! _______________________________ I Dinamo je otvorio sa 4:2 pobjedom, ali se u članku samo pljuvalo po njima. Da je Hajduk otvorio sa istim rezultatom bilo bi !!! a da je Dinamo otvorio sa 6:0 neki odd ovdašnjih novinara bi pisali \'samo 6:0\' ili \'Skupa pojačanja za 6:0 protiv trećeligaša\' ili \'Mamić lopov\' ili \'Mamić divljak\' ili \'Mamić Mamić Mamić, sanjam Mamića\'...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije