NOGOMETNO LJETO

Hajduk, Rijeka i Osijek počinju napete europske kvalifikacije. Evo gdje možete pogledati utakmice

Pixsell
25.07.2024.
u 08:20

Protivnici su, barem na papiru, itekako prolazni, no jačinu i snagu u odnosu na suparnika morat će potvrditi teren.

Tri hrvatska kluba - Rijeka, Hajduk i Osijek večeras kreću u njihove europske avanture. Riječani će kao aktualni viceprvaci Hrvatske svoju ovosezonsku priču otvoriti gostovanjem kod rumunjskog Corvinula u 2. pretkolu Europske lige, dok će Hajduk i Osijek krenuti u istoj fazi Konferencijske lige. Protivnici su, barem na papiru, itekako prolazni, no jačinu i snagu u odnosu na suparnika morat će potvrditi teren.

Jedini gost ovoga tjedna je Rijeka. S obzirom da se natječu u Europskoj ligi, i to protiv aktualnog rumunjskog drugoligaša (ali i osvajača Kupa), od momčadi Željka Sopića očekuje se prolazak dalje. Utakmica se igra večeras u gradu Sibiu, 130 kilometara od Hunedoare, grada iz kojeg Corvinul zapravo jest. Ta je utakmica na rasporedu od 19 sati na kanalu MAXSport 1.

Na istome kanalu od 21 sat, ali i uz mogućnost gledanja utakmice putem njihove OTT-platforme Hajduk Digital TV, moći će se pogledati dvoboj Hajduka i HB Torshavna s Farskih Otoka. Premijera je to na Poljudu koji bi trebao biti rasprodan do posljednjeg mjesta. Prvi će to biti službeni dvoboj na klupi splitske momčadi za Gennara Gattusa, novog trenera, a prema njegovim najavama danas ne bi trebao zaigrati Ivan Rakitić, najnovije i zasigurno najveće ovosezonsko pojačanje Hajduka.

FOTO: Rakitić odradio prvi trening u Hajduku, nije se odvajao od jedne stvari

1/6

Na kanalu MAXSport 2 od 20 sati u svoj europski nastup krenut će nogometaši Osijeka. Na svojoj Opus Areni protivnik će im biti estonska Levadia. I Osijek će predstaviti svog novog trenera, to je Talijan Federico Coppitelli, koji je ove sezone okupio potpuno osvježenu momčad.

Hrvatski klubovi večeras:

Corvinul - Rijeka (19.00 - MAXSport 1)
Osijek - Levadia (20.00 - MAXSport 2)
Hajduk - HB (21.00 - MAXSport 1 i HDTV)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije