Reakcije Engleza

'Hrvati ne mogu ništa prigovoriti'

Engleska Hrvatska
Dalibor Urukalović | 24sata
11.10.2009.
u 01:20

Susret u Dnipropetrovsku komentirao je bivši engleski izbornik Sven-Goran Eriksson istaknuvši kako Engleska nije imala sreće.

– Unatoč činjenici da je imala deset igrača gotovo cijelu utakmicu, Engleska se dobro držala. Bilo bi posve zasluženo da je uzela bod jer je dominirala u drugom poluvremenu. Ovo je velik rezultat za Ukrajince, mogu biti presretni – kazao je Eriksson.

Times piše kako ne bi trebalo biti pritužbi iz Hrvatske da je Engleska pustila Ukrajincima kako bi se osvetila Bilić Boysima za poraz na Wembleyu u studenome 2007. godine koji je Engleze izbacio s Eura 2008.

– Hrvati nam sada ne mogu ništa prigovoriti jer su ovo bili sve samo ne lagani bodovi za Ukrajinu. Priče o puštanju sada napokon mogu pasti u vodu, piše britanski list.

Ključne riječi

Komentara 17

VD
vjer.domo
01:59 11.10.2009.

re :M@gic čedo materino samo ti uživaj i naslađuj se, mi smo bili treći na svijetu, vi to nećete nikada, pa ni da se udružite sa majčicom rusijom.

SB
sbb
16:04 11.10.2009.

Dakle od media-mahera engleza ne mozes bolje ni ocekivat. Prije nego se i jedan Hrvat pobunio zbog ove sramotne 100% namjestaljke, oni odmah bace ofenzivu da se mi nemamo sto buniti. Ponavlja se tipicna engleska bahatost. fuj.

VD
vjer.domo
01:54 11.10.2009.

e kada bi vam netko vjerovao, da smo to mi napravili, odmah bi fifa zasjedala i izbacila nas sa svjetskog prvenstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije