Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENERSKA LEGENDA

'Hrvatska nije Real Madrid! Italija obavezno mora napraviti jednu stvar, čak i pod cijenu rizika'

Cesare Prandelli
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/3
24.06.2024.
u 16:20

Možda smo protiv Španjolske previše razmišljali o remiju, pa smo kažnjeni porazom. Što se tiče toga da je izbornik u špici umjesto Scamacce stavio Reteguija, centarfor mora i čuvati loptu, a ne samo odmah tražiti pomoć - rekao je Prandelli

U Leipzigu će u skupini B u sklopu posljednjeg, trećeg kola zaigrati Hrvatska i Italija. Utakmica počinje u 21 sat.

Hrvatska u utakmicu ulazi pod većim pritiskom zbog jednog, jedinog boda kojeg je osvojila nakon poraza 0-3 od Španjolske i remija 2-2 protiv Albanije dok Talijani imaju 3 boda nakon pobjede 2-1 protiv Albanije i poraza 1-0 protiv Španjolske.

Evo što uoči utakmice kaže bivši talijanski izbornik i srebrni s Eura 2012. Cesare Prandelli (66):

"Možda smo protiv Španjolske previše razmišljali o remiju, pa smo kažnjeni porazom. Što se tiče toga da je izbornik u špici umjesto Scamacce stavio Reteguija, centarfor mora i čuvati loptu, a ne samo odmah tražiti pomoć."

Prandelli je istaknuo da nema potrebe za strahom:

"Hrvatska nije Real. Italija protiv nje mora ubrzati igru, čak i pod cijenu rizika."

Prandelli je najveće uspjehe u trenerskoj karijeri ostvarivao dok je vodio Fiorentinu, a jedna od prepreka na putu do srebra 2012. bila mu je i Hrvatska u meču koji je završio 1-1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije