SPORAZUMNI RASKID

Igor Tudor više nije trener Verone: Teška odluka, dugo sam razmišljao o ovome

Dinamo i Hajduk sastali se u 34. kolu HT Prve lige
Goran Stanzl/PIXSELL
28.05.2022.
u 13:40

Tudor je u Veronu došao u rujnu prošle godine, a sezonu u Serie A završili su na devetom mjestu.

Igor Tudor više nije trener Verone, objavio je talijanski prvoligaš na službenoj stranici. Navode kako je došlo do zajedničkog raskida suradnje.

- Teška odluka. U Veroni sam pronašao radno okruženje i grupu fantastičnih igrača koji su omogućili da stvorim sklad s klubom. Zahvaljujući tome postigli smo izvanredne rezultate - poručio je Tudor te dodao:

- Dugo sam razmišljao o tome. Cijenim iskrenost i transparentnost predsjednika u pojašnjavanju planova za sljedeću sezonu. No obojica smo se složili da ne postoje svi uvjeti potrebni da bismo nastavili suradnju. Stoga je bilo ispravno razići se. Pozdrav gradu Veronu, u kojem sam se lijepo proveo. Hvala navijačima koji su slali ljubavi i toplinu. Klubu želim puno sreće - zaključio je.

Klub i predsjednik Maurizio Setti zahvalio se na poslu koji je obavio. "Želimo mu sve najbolje u nastavku karijere", dodalo je klupsko vodstvo.

>> Pogledajte: Goran Tomić više nije trener Rijeke!

Podsjetimo, Tudor je u Veronu došao u rujnu prošle godine, a sezonu u Serie A završili su na devetom mjestu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije