Mamić ostaje trener?

Igrači su vidjeli Zdravka i Magatha na kavi, pa su mi slali poruke 'Zoki, ostani'

Zoran Mamić
Marko Prpić/Pixsell
07.12.2013.
u 14:54

- Nakon dva derbija nas čeka novi prvenstveni ogled u kojem želimo nastaviti pozitivan niz. Želimo ostati prvi na ljestvici, dobiti utakmicu i potvrditi formu iz posljednjih utakmica

Nakon visoke pobjede nad Hajdukom u kupu, Dinamo već sutra igra protiv Osijeka. Trener Zoran Mamić na raspolaganju zbog kartona neće imati Leku i Limu, a ozlijedio se Antolić.

- Nakon dva derbija nas čeka novi prvenstveni ogled u kojem želimo nastaviti pozitivan niz. Želimo ostati prvi na ljestvici, dobiti utakmicu i potvrditi formu iz posljednjih utakmica. No, ne želimo samo nastaviti s pobjedama, želimo i kontinuitet dobrih igara - rekao je Zoran Mamić.

Još uvijek se ne zna tko će biti trener modrih nakon zimske stanke, ali...

- Zna se moj stav. Rekao sam već da me sve više privlači što sam više unutra, ali ne mogu reći da smo donijeli konačnu odluku hoću li ili neću biti trener. Nismo o tome niti razgovarali... Pričamo o pojačanjima, stanju u momčadi i kako izvući maksimum iz ove polusezone, a to znači dobiti sve do kraja.

No, igrači su na njegovoj strani.

- U Eindhovenu je bila simpatična situacija. Igrači su šetali gradom i vidjeli su Zdravka u jednom kafiću s Magathom. Odmah su dolazile poruke 'Zoki, ostani, nemoj nas ostavljati'. Momčad želi da ostanem na klupi. Imamo izvrstan odnos.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije