Ljubo odgovorio Mateši

Ivan Ljubičić: Poziv za London godi, ali ja više ne treniram

ljubičić (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
10.03.2012.
u 21:01

- Jako je lijepo od gospodina Mateše da se bori do kraja da me nagovori da nastupim na olimpijskom turniru, ali ja sam praktično već prestao trenirati - ističe naš tenisač.

Ivan Ljubičić ne misli mijenjati plan. Kako je i najavio, s karijerom profesionalnog tenisača oprostit će se u travnju u Monte Carlu (gdje je sve i počelo 1999., kada je kao 196. igrač svijeta pobijedio Medvjedeva i Kafeljnikova, tada trećeg tenisača svijeta).

Predsjednik HOO-a Zlatko Mateša pozvao je Ljubu, javno ga zamolio, da odgodi odlazak i oprosti se na olimpijskom turniru u Londonu. To i jest bila Ivanova opcija u jednom trenutku (uz onu da se oprosti na Roland Garrosu). Da bi nastupio na Olimpijskim igrama u Londonu bio je spreman staviti se na raspolaganje izborniku hrvatske reprezentacije Željku Krajanu za dvoboj s Argentinom, ali...

- Jako je lijepo od gospodina Mateše da se bori do kraja da me nagovori da nastupim na olimpijskom turniru, ali ja sam praktično već prestao trenirati i nema nikakvog smisla da takav nastupim u Londonu - objašnjava Ljubičić.

>>Cijeli tekst pročitajte u nedjelju u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Ključne riječi

Komentara 2

NE
neverane
21:27 10.03.2012.

Hvala ti za sve ove godine odličnog tenisa i sretno u novim aktivnostima.

JO
jolly
08:56 11.03.2012.

Par Lubičić - Karlović bi mogao uzeti medalju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije