PRESS KONFERENCIJA

Jakirović odgovorio na pitanje razmišlja li podnijeti ostavku poslije poraza Dinama u KL

Zagreb: Trener Sergej Jakirović na konferenciji nakon izgubljene utakmice protiv FC Viktoria Plzen
Slavko Midzor/PIXSELL
26.10.2023.
u 23:51

Isti klubovi međusobno igraju i u četvrtom kolu ove skupine. Ogled u Plzenu igra se 9. studenoga s početkom u 18.45 sati.

Nogometaši Dinama upisali su drugi poraz u nizu u skupini C Konferencijske lige, češka Viktoria Plzen pobijedila je u trećem kolu, u Zagrebu, s minimalnih 1-0 (0-0). Jedini pogodak postignut je u 69. minuti, a gol vrijedan tri boda dao je Tomaš Chory iz jedanaesterca. Kriza tako i dalje trese hrvatskog prvaka koji je u svim natjecanjima izgubio četvrtu utakmicu u posljednjih šest nastupa.

VEZANI ČLANCI:

Trener hrvatskog prvaka dobio je pitanje razmišlja li podnijeti ostavku poslije još jednog neplaniranog poraza. 

- Naravno da imam snage. Kad sam dolazio ovdje, znao sam gdje dolazim. Krenuli smo dobri izuzev poraza u Pragu i naši problemi su krenuli uoči Astane kad smo imali puno ozljeda. Nisam vjerovao da će nam Petković toliko nedostajati. On čini suigrače boljima, ne znam da li to toliko na njih utječe. O ostavci ne razmišljam. To bi značilo da bježim, a to ne želim - odgovorio je Jakirović na press konferenciji. 

 

Komentara 22

EJ
ejStef
00:32 27.10.2023.

Kada se govorilo da je bez Petkovića ovo klub za sredinu HNL-a nitko nije vjerovao. No da će Dinamo biti kanta za napucavanje u KL, to je bilo teško za pretpostaviti... Ova uprava je napravila toliko zla, toliko kriminalno je odradila prijelazni rok da to ne može biti slučajno. Ovako nešto Dinamu ne bi napravio niti zagriženi navijač Hajduka... Očito se želi poslati Dinamo put Cibone, valjda nekome smeta ili samo želi što prije pokupiti lovu i otići... Vidjelo se danas da nema tko igrati, jedini je Baturina nešto pokušavao, no to nije dovoljno... Ovaj Dinamo nema šanse da se plasira u slijedeći krug KL, a nema šanse niti pobijediti RIjeku i Osijek, pitanje da li će pobijediti i Lokomotivu... Ne vidim neko drugo ime za ovu upravu nego zločinačka organizacija s ciljem pokupiti lovu i usput uništiti klub...

CH
chemica
01:15 27.10.2023.

Treba odati priznanje trenutnoj vladajućoj ekipi u Dinamu, jer da nije njih, neki od nas ne bi ni znali da postoji nekakva tamo konferencijska liga.

SP
Spezzi
00:23 27.10.2023.

A da Tomaševića stavite u špicu umjesto Drmića?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije