PRESICA Jurčić hvalio svog Brazilca

Jurčić: Sammir je za Anasa kao svemirski brod!

03.05.2009.
u 19:51

Ponos bez predrasuda ponudio je Krunoslav Jurčić kad je govorio o svojim igračima i njihovoj novoj sjajnoj izvedbi.

– Mogu se ponositi zbog više razloga: zbog sjajnog ulaska u utakmicu, ponovili smo to drugi put zaredom i već se može govoriti o formi, bili smo agresivni, napadali smo visoko, ondje gdje smo izgubili loptu, a imali smo i pas-igru, povratnu loptu, dubinsku loptu, a imamo i ozračje na tribinama - hvalio je Jurčić svoje igrače nakon doista fenomenalne igre protiv Rijeke.


Video: S. Michieli

Doduše, možda je malo pretjerano na osnovi utakmica s Varteksom i Rijekom govoriti o vrhunskoj formi, takva bi izdanja plavi morali držati malo dulje od dvije utakmice da bi se govorilo o ulasku u pravu formu. Iako su te dvije utakmice doista bile melem za oko Dinamovim navijačima. No, možda Jurčić zna što govori, možda je upravo za tu završnicu tempirao formu.

Ponositi se svojim nogometašima nije mogao i Robert Rupčić govoreći o momčadi s Kantride.

– Niz od četiri dobre utakmice dao nam je nadu da i u Maksimiru nešto možemo napraviti, ali nismo imali šanse. Imali jesmo kadrovskih problema, nismo imali igrače za defenzivnu igru, ali plavi su bili bolji u svim segmentima igre. Pokušat ćemo do utakmice s Hajdukom psihički uzdići igrače, jer se želimo boriti za Europu – kazao je među ostalim trener Rijeke Robert Rubčić.

Dinamo malo strepi zbog ozljeda Sivonjića i Sammira.

– Moglo bi biti ozbiljnije sa Sivonjićem jer ga boli zadnja loža. Sammir je samo dobio udarac. Ali, drago mi je što je spomenut, vidio sam usporedbe s Anasom Sharbinijem, mogu reći da je Sammir za njega space-shuttle! Koliko god o tom igraču s kojim sam uspoređivao Sammira (Anas Sharbini, nap.a.) imam iznimno visoko mišljenje – hvalio je svog Brazilca Kruno Jurčić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije