Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO NA TELEVIZIJI

Kamere ulovile navijača kako šmrče kokain na tribinama?! Nogometni svijet bruji o skandalu na Euru

Screenshot: X.com
01.07.2024.
u 17:17

Dok su neki engleski navijači već bili napustili stadion prije nego li je Bellingham izjednačio, neki su ostali na tribinama i nakon kraja 120 minuta igre. Jedan je prizor s tribina šokirao mnoge

Engleska nogometna reprezentacija se nakon velikog trilera uspjela preokretom protiv Slovačke plasirati u četvrtfinale Europskog prvenstva. Englezi su do 95. minute bili u minimalnom zaostatku, a onda je Jude Bellingham "škaricama" izjednačio na 1:1 i utakmicu odveo u produžetak. Kasnije je Harry Kane, odmah na startu prvog produžetka zabio za 2:1, koliko je i ostalo do samog kraja.

Dok su neki engleski navijači već bili napustili stadion prije nego li je Bellingham izjednačio, neki su ostali na tribinama i nakon kraja 120 minuta igre. Jedan je prizor s tribina šokirao mnoge.

Naime, u prvi plan televizijskih kamera izbio je čovjek koji je na tribinama viđen kako šmrče kokain? Očito je upao u trans nakon Kaneovog gola za preokret, a našao je način kako proslaviti pobjedu... Ovaj je video, nažalost moramo reći, postao viralan na društvenim mrežama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije