Znatiželjni osnovnoškolci

Klinci pitali: A zašto su tribine na Dinamovim utakmicama prazne?

\'skola03_an3_160311\'
Antonio Bronic/PIXSELL
17.03.2011.
u 11:03

Dinamovi igrači Ivan Kelava, Ante Rukavina, Arijan Ademi i Ivan Tomečak jučer su bili gosti u Osnovnoj školi Bukovac, u sklopu Unicefove akcije "Stop nasilju među djecom"

Djeci su objašnjavali da se i oni bore protiv svake vrste nasilja, pogotovo onog navijačkog na tribinama. Oni koji nisu prepoznali dinamovce, možda su ih zamijenili s Djedovima Božićnjacima, jer na leđima su nosili pune vreće darova s Dinamovim obilježjima.

"A zašto su tribine na Dinamovim utakmicama uvijek tako prazne?", pitao je jedan dječak, a Kelava mu je spremno odgovorio:

– Dođi na utakmicu, pa će biti manje prazne.

"Zašto se na utakmicama Dinama ne smiju paliti baklje, a kad to naprave navijači u Ligi prvaka, onda svi kažu da je prekrasna koreografija", pitao je osnovnoškolac Rukavinu.

– Ma, ako uđemo u Ligu prvaka, onda slobodno zapali baklju, ja ti dajem dopuštenje – nasmijao se Rukavina.

Ključne riječi

Komentara 8

MA
marlboro69
11:45 17.03.2011.

a zasto je stricek ivan hajduk uvijek iza dinama na kraju prvenstva? :)

VA
valsimot53
12:42 17.03.2011.

klinci su pametniji od vecine citatelja koji jos uvijek misle da su baklje iskljucivo hrvatski izum i da se radi njih treba ponovo otvoriti goli otok. sad sam optimisticniji glede svijetlije buducnosti ljepe nase.

US
uskokzg
11:07 17.03.2011.

Dinamo dobiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije