Kosi se s crkvom

Kovačić i Tomečak odbili tretman

\'30.07.2011., stadion u Maksimiru, Zagreb - 1. HNL, 2. kolo, GNK Dinamo Zagreb - Cibalia Vinkovci. Mateo Kovacic(8).  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL\'
Goran Stanzl/PIXSELL
16.09.2011.
u 20:51

Iako među igračima vlada zavjet šutnje, doznajemo da su Mateo Kovačić i Ivan Tomečak odbili otići na tretman kod bioenergetičara

Time su zapravo pokazali da su pravi vjernici, jer se, naime, Crkva protivi vjerovanju u takvo što. A zanimljivo je da je Zdravko Mamić uoči početka sezone organizirao blagoslov stadiona i kluba.

Božju pomoć Dinamu zaželio je biskup Mijo Gorski, a isključuje li pomoć bioenergetičara pomoć Crkve?, pitali smo Zagrebačku nadbiskupiju. Odgovorio nam je voditelj i glasnogovornik Tiskovnog ureda nadbiskupije Zvonko Franc:

- Svatko tko to iskreno želi, može zatražiti i dobiti blagoslov Crkve, tako da u blagoslivljanju Dinamovih igrača i terena nema ničeg spornog. Što se tiče katoličkog stava o bioenergiji kao metodi iscjeljenja i pomoći, on je jasan: kršćanin katolik vjeruje u jednoga Boga Oca, Sina i Duha Svetoga, a ne u nekakve energije.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Komentara 19

Avatar mlijeko
mlijeko
22:41 16.09.2011.

Stvarno članak za obrisati.

IV
ivaan
23:55 16.09.2011.

Svaka vam čast Kovacicu i Tomecaku!!!

XI
xiulo
21:03 16.09.2011.

bioenergija i ja sam to sam znao koristit naprimjer kad zakuriš drva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije