NIKO SRETAN NA WHITE HART LANEU

Kranjčar: Osjećam se kao da sam došao doma

Niko Kranjčar
Pixsell
22.10.2009.
u 16:48

Mjesečni magazin Tottenham Hotspur donosi u izdanju listopada, između ostalog, i razgovor s novim pojačanjem kluba, hrvatskim nogometnim reprezentativcem Nikom Kranjčarom.

Nakon uvoda, gdje je novinar napisao da je 25-godišnji Hrvat pravo pojačanje kluba s White Hart Lanea, Zagrepčanin je rekao:

- Moji ciljevi se ne mijenjaju iako sam promijenio klub. Uvijek sam stajao u službi kluba, a tako će biti i u Tottenhamu. Razlika je u tome što je Tottenham ipak ambiciozniji od nekadašnjeg kluba, pa su tako obveze veće, kao i odgovornost. U svakom treningu se moram nametnuti, u svakoj utakmici moram izgarati - rekao je Niko Kranjčar.

Niko je odmah dao do znanja kako mu je jasno da nije siguran u momčadi.

- Moram se boriti za svoje mjesto u veznom redu i u prvih jedanaest. Konkurencija je jaka, nadmetanje će trajati od dolaska do kraja sezone. Spreman sam za to.

Potom je Kranjčar progovorio o kultu Tottenhama.

- U dresu Portsmoutha igrao sam nekoliko puta na White Hart Laneu i uvijek je to bio poseban gušt. Gledao sam i svoje prijatelje u dresu Tottenhama, Luku Modrića i Vedrana Ćorluku, i moglo se osjetiti s koliko strasti igraju za ovu momčad.

Za kraj se Kranjčar "opustio" i komparirao dolazak u Tottenham s dolaskom - doma.

- Stvarno se osjećam kao da sam došao doma. S Ćorlukom i Modrićem sam jako povezan, igrao sam ranije s Defoeom i Crouchom, Redknapp me trenirao. Redknapp je, inače, imao ogroman utjecaj na moju karijeru. Lagano me ubacivao u vatru Premiershipa, ali isto tako brzo pokazao da vjeruje u mene. Eto, zbog svega toga je Tottenham poput moga vlastitog doma - zaključio je Niko.

Redknapp: Kranjčar je pravi na mnogo pozicija
Harry Redknapp, trener engleskog premierligaša Tottenhama, gotovo redovito u službenom klupskom mjesečniku odgovara na pitanja navijača tog kluba.

Jedno pitanje u izdanju od rujna, koje su uputili navijači iz Sjeverne Irske, doticalo se i hrvatskog nogometaša Nike Kranjčara.

Što mislite o novom pojačanju kluba, Niki Kranjčaru?

- Niko je nogometaš ogromnih mogućnosti. Može igrati na nekoliko pozicija u momčadi, gotovo svugdje. Stavite ga lijevo u veznom redu, ili desno ili u sredini, uvijek će biti dobar. Može biti i odličan kao polušpica, odmah iza vrška napada. Ima sjajan osjećaj s loptom i ima kompletnu podlogu da postane vrhunski nogometaš. S njim imamo pravo pojačanje u svlačionici.

Ključne riječi

Komentara 1

SB
sbb
17:01 22.10.2009.

Moram priznat da sam bio jedan od onih koji nisu dali malom ni godinu dana u premiershipu. Smrvit ce ga - mislio sam. Ali evo, decko se nekako snalazi.... svaka cast...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije