Dinamo

Leko: Čačić ne stvara pritisak na nas radi kojekakvih sitnica

'17.08.2011.,Stadion Maksimir,Zagreb - Prva utakmica play-offa Lige prvaka. GNK Dinamo - FF Malmo. Jerko Leko.Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
'Marko Prpic/PIXSELL'
28.01.2012.
u 08:08

Dinamo je u petak već odradio dva treninga u Portugalu, na terenu koji je odmah do hotela. Posebno su radili samo Sammir i Rukavina, no i oni bi se uskoro trebali priključiti momčadi. Odlični uvjeti i odličan teren čine igrače zadovoljnima

- Dobro nam je bilo i u Međugorju, jesmo igrali na lošijem travnjaku, ali sad ćemo se ionako više uigravati. Igrat ćemo protiv jakih suparnika – kaže Jerko Leko koji nije nikad igrao protiv Odensea (plavi igraju u nedjelju u 21 sat uz prijenos na Arenasportu), Helsingborga i Midtjyllanda.

Vi ćete biti zadnji vezni ili bek?

- Nadam se mjestu zadnjeg veznog, ali bilo je ozljeda pa sam išao na mjesto beka.

Kakav je trener Čačić?

- Dobar, znamo se još iz Sesveta, imali smo korektan odnos i drago mi je da je dobio priliku u Dinamu. Napravio je jako dobro ozračje. Kad ste na pripremama, jedva čekate da se vratite kući, a s njim je sad bilo odlično. On je takav, ne stvara pritisak igračima radi sitnica.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi

Komentara 6

JA
JackRussell
10:52 28.01.2012.

crocro01 @ super, čovjeka si nazvao promašajem stoljeća bez ijedne odigrane utakmice, a šta si ti, greška prirode?

CR
crocro
09:28 28.01.2012.

Čačić u Dinamo je promašaj stoljeća. Nikad lošijeg nije bilo. I kada ode lošiji neće doći još barem 100 godina. On samo hvali igrače, on je zadovoljan igrom i pokazanim na terenu, on je jedonstavno sretan čovjek. A što smo mi nesretni što Dinamo gubi od svake seoske ekipe, nas nitko ne pita. K tome samo nešto opravdava, stalno ima isprike i objašnjenja a rezultata nema na viduku. A Mamić i on bi htjeli igrati u ligi prvaka. Joj, joj.

RE
rene
11:29 28.01.2012.

crocro01 bas si se u..ro sa ovim komentarom... covjek je tek dosao, o kakvim ti utakmicama pricas???? jedino ako si ga pomijesao sa Jurcicem hehe ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije