Hajduk

Lendrić bi u belgijski Waregem, ne pušta ga Nadzorni odbor

ivan lendrić
Hrvoje Jelavić/Pixsell
02.06.2012.
u 17:35

Ivan Lendrić na korak je od odlaska iz Hajduka, a njegova nova destinacija trebao bi biti belgijski Waregem.

Lendrić se s Belgijcima već dogovorio, a s Hajdukom se želi razići na miran način, premda bi, s obzirom na poljudsko stalno kuburenje s financijama, mogao tražiti i neke druge puteve. Procjenjuje se da bi Hajduk od odštete mogao dobiti oko 600 tisuća eura, to bi zadovoljilo predsjednika Hrvoja Maleša. Međutim, ima i problema, predsjednik Nadzornog odbora Josip Paladino ne želi prodaju Lendrića, vidi ga kao predvodnika Hajdukovog napada u slijedećoj sezoni, ali mladi napadač baš i ne vjeruje u takvu kombinaciju, jer već dugo u Poljudu nije dobio pravu prigodu i inzistirat će na tome da ga bijeli puste u Waregem. Prije pet godina u taj Waregem iz Hajduka je za pola milijuna eura otišao Nikica Jelavić, Poljud je jedva dočekao da ga se riješi, a danas je velika uzdanica Hrvatske na prvenstvu Europe. Inače, Oremuš ima otvorenu kombnaciju s Izraelom, Tičinović s Danskom, a Blažević bi mogao prema poljskoj Wisli. Hajduk bi od ovih mini prodaja mogao zaraditi nekih milijun i pol eura, ali sve je to premalo za trenutne potrebe. Naravno, radi se i na nekim dolascima, a kako je propao dolazak Ivice Križanca, iskusni stoper mogao bi biti Ivan Radeljić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije