ISPRATILI BADELJA

Mamić: Pregazit ćemo Maribor kao plitak potok

Milan Badelj oproštaj (1)
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/8
24.08.2012.
u 13:18

– Ako izgubimo Ligu prvaka, preživjet će samo najhrabriji – slikovit je bio izvršni predsjednik Dinama

Dinamo se prigodnim domjenkom na stadionu u klupskom restoranu oprostio od svog kapetana Milana Badelja. Izvršni predsjednik darovao mu je uramljeni dres s brojem 187, brojem Badeljevih utakmica u Dinamu. Poslije domjenka Zdravko Mamić briljirao je i pred novinarima i u svom stilu najavio:

– Pregazit ćemo Maribor kao plitak potok. Tek kad sam pogledao snimku utakmice, shvatio sam koliko smo bolji od Mariborčana. No dobro znam da nas u Ljudskom vrtu čeka pakao, da će Mariborčani na stadion ugurati još barem pola kapaciteta stadiona od 12 tisuća – rekao je Mamić.

Kako biste doživjeli Dinamov neuspjeh, plasman u Europsku ligu?

– Bio bi to potres koji bi preživjeli samo najhrabriji! – slikovit je bio Mamić.

Dodao je da se Dinamo ovoga ljeta neće pojačavati, nego će se pojačanjima intenzivno baviti u zimskom prijelaznom roku.

Na pitanje tko će biti Badeljev nasljednik na poziciji u momčadi rekao je:

– Nismo sretni što odlazi, žalosni smo, ali sretni smo što se prostor otvara našem mladom Mateu Kovačiću. I on će biti novi Badelj – zaključio je Mamić.

Ključne riječi

Komentara 36

LJ
@LjutiHrvat
21:14 24.08.2012.

samo da u plitkom potoku nebi naišla bujica

CA
canajisraM
22:05 24.08.2012.

u 18:29h snovakor je napisao/la: a oni ovo nazivaju igrom, gaženjem Maribora i ne znam čime još...žalost živa !! I da prođe Dinamo - što onda ? Opet ćemo gledati ovakvu sramotu u EU pokalu, ko prošle sezone ?? >>>>>> Ne vidim ja tu nikakvu sramotu,pogotovo ne za tebe. Jucer je Barcelona trebala nabiti Real sa barem 5:1 a Real je igrao totalni bunker ,sto Dinamo nije cinio ni protiv najjacih. Jedna glupost Leke ( sto mu se dogadja skoro na svakoj tekmi ; on bi trebao otici u neki borilacki shport) je dovela do teskog poraza protiv Lyona. Ti i tebi slicni bi bili zadovoljni kad bi Dinamo igrao protiv seoskih klubova i svaku tekmu dobio sa 20:0.

OB
-obrisani-
19:02 24.08.2012.

Ha ha ha , sta je Dinamo blizi LP napadi dusebriznika, jovinih placenika i placenika klubica iz mocvare su sve zesci. Kako mi ih je zao, zivit sa tolikom ljubomorom i mrznjom je bolest neizljeciva. Ajmo Dinamo, sve ide po planu, rezultati su tu, navijaci su napokon skuzili koji se podli rat vodi protiv Dinama i time se vise cijene ovakvi uspjesi. Igra je sigurna, stabilna. Ono sta bi ja prominio da sam trener je ovo, triba vise pucat na gol jer tu uvik postoji sansa da se balun odbije i dojde ko koga ko je u gol sansi, i puno udaraca znaci panika u obrani protivnika. To je jedino sta triba mjenjati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije