Unitedu pomogli suci

Mancini: Kad je United igrao s desetoricom, dobio je šest komada

\'Manchester City manager Roberto Mancini talks to a member of his backroom staff before the UEFA Champions League, Group A match at the Etihad Stadium, Manchester. Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
09.01.2012.
u 23:38

Uz veliki broj laganih suparnika, u četvrtom kolu FA kupa Manchester United opet je izvukao 'kapitalca' – ide u Liverpool.

Menadžer Manchester Cityja Robert Mancini nakon 2:3 poraza u trećem kolu FA kupa velik je optimist:

– Izgubili smo bitku, ali dobit ćemo rat, sad sam uvjeren da ćemo biti prvaci Engleske. Jer, igrali smo s deset igrača oko 80 minuta, vratili se nakon 0:3. Ako smo mogli tako s desetoricom, onda kompletni možemo svakoga dobiti. Uostalom, kad je United protiv nas igrao s desetoricom, izgubio je 6:1 – kazao je Mancini i najavio žalbu na suđenje:

– Žalit ćemo se i dobiti u toj žalbi – Kompany nije trebao biti isključen.

Cityju nije suđen ni jedanaesterac potkraj utakmice.

– Neću o sucima jer ne želim biti kažnjen, želim biti na klupi u sljedećoj utakmici.

Manchester United opet nije imao sreće sa ždrijebom, uz niz laganih mogućih suparnika koji su ušli među 32 momčadi u četvrtom kolu FA kupa, United je nakon Cityja naletio na Liverpool, tamo će gostovati 28. siječnja. Tottenham ide u goste Watfordu.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
19:20 10.01.2012.

Točno je da su oštećeni za penal...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije