MOLITVA ZA NASLOV

Mancini stigao u posjet Međugorju

mancini (1)
Foto: Zoran Grizelj
1/3
26.03.2012.
u 15:56

Trener Cityja obišao je Brdo ukazanja i vjerojatno se pomolio za osvajanje naslova

Menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini stigao je u ponedjeljak u posjet Međugorju. Kako piše Bljesak.info, 48-godišnji Talijan u jutarnjim satima privatnim je zrakoplovom stigao u mostarsku zračnu luku i uputio se u poznato marijansko svetište.

Odmah je posjetio Brdo ukazanja i vjerojatno se pomolio za malo Božje milosti uoči završetka engleskog prvenstva u kojem njegov klub vodi mrtvu trku za naslov s Manchester Unitedom. City i United imaju po 70 bodova s time da vragovi imaju utakmicu manje.

Sljedeću utakmicu Mancini će voditi u subotu protiv Sunderlanda.

Komentara 7

KA
kajinx
16:16 26.03.2012.

“klubuhb1”, prekriži se i pomoli Bogu da ti prosvjetli pamet.

Avatar dinameze
dinameze
17:02 26.03.2012.

nema pomoći,mancini ti si evidentno najslabija karika u cityju.niko osim rooneya ne bi imao mjesto u prvih 11cityja,mislim na unytedove igrače,a opet će uzeti prvenstvo,ni krivi ni dužni a jedini krivac je mancini.u ožujku i travnju se ne rotiraju igrači osim u slučaju povrede ili kartona,a ovaj rotira non-stop...

BO
bomba
18:16 26.03.2012.

Nema ti to velike vajde Marija se ne razumije u nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije