Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKIRAO SVE

Mbappé jednom izjavom oduševio milijune navijača, ali neki najavljuju užasne vijesti

Euro 2024 - Austria v France
Foto: BERNADETT SZABO/REUTERS
1/5
18.06.2024.
u 16:47

Drugo kolu u skupini D donosi nam derbi u ovoj teškoj grupi. Nizozemska i Francuska su minimalnom razlikom pobijedile Poljsku, odnosno Austriju. Ovoga petka suočit će se u Leipzigovoj Reb Bull Areni

Najbolji nogometaš francuske nogometne reprezentacije, Kylian Mbappé doživio je neočekivanu nesreću u svome prvome nastupu na ovogodišnjem Europskom prvenstvu. Naime, Francuska je uspješno započela natjecanje pobijedivši Austriju rezultatom 1:0, no u završnici je potrgao nos, zbog čega neće moći nastupiti u predstojećem susretu s Nizozemskom, pišu francuski mediji.

Francuski napadač se licem zaletio u rame austrijskog braniča Kevina Dansa i pritom potrgao nos. Bio je primoran napustiti travnjak, a iz Francuskog nogometnog sveza objavili su kako se operativnom zahvatu tijekom Eura neće podvrgnuti, već će dobiti zaštitnu masku i nastaviti igrati utakmice.

"Idućih dana bit će podvrgnut liječenju, bez hitne operacije, a izradit će se i maska kako bi broj 10 francuske reprezentacije mogao razmotriti nastavak natjecanja nakon razdoblja posvećenog liječenju", priopćili su iz Savezna nakon što je francuske navijače zabrinuo njegov izlazak i riječi Didiera Deschampsa.

GALERIJA Vatreni odradili posljednji trening uoči Albanije, Dalić se odlučio za nesvakidašnji potez

Euro 2024 - Austria v France
1/10

Da je sve više-manje u redu dao je naslutiti i sam Kylian Mbappé. Nakon šokantnog izlaska iz igre, zabrinjavajućeg izvještaja izbornika Deschampsa pa novosti iz Saveza, oglasio se na X-u. "Imate li ideju za masku", pitao je Mbappé i prikupio gotovo 39 milijuna pregleda. Uz toliko obožavatelja, izgledno je da će dobiti poprilično kreativne prijedloge.

Ipak, kako piše Canal+, Mbappé neće igrati utakmicu drugoga kola u skupini D protiv Nizozemske. Susret je na rasporedu u petak od 21 sati. Igrat će se na stadionu Red Bull Leipziga. Najavljuju kako će se na travnjak vratiti u trećem kolu protiv Poljske (25. lipnja u Dortmundu). Ipak, L'Equipe piše kako je moguće da će nastupiti u derbiju najjačih momčadi skupine D.

VIDEO 'Petković nije trebao pucati penal! To ću ja riješiti, neke stvari u reprezentaciji moraju se poštovati'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije