Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PISALI PRITUŽBE

Škoti šokirani smještajem u Njemačkoj: 'Dočekala nas je sjekira iz horor filmova, ovo je odvratno'

Zagreb: Škotski navija?i izvjesili zastave na Trgu bana Jela?i?a
Patrik Macek/PIXSELL
18.06.2024.
u 15:40

Kaos u njemačkom hotelu. Inače rijetko pišem pritužbe službi za korisnike, ali ovo što smo doživjeli u Njemačkoj na Euru je bilo potpuno rasulo.

Uz težak poraz koji su njihovi reprezentativci doživjeli protiv domaćina turnira, Njemačke, škotski navijači su doživjeli šok kad su došli u smještaj koji im je omogućila agencija. Jedan od članova grupe započeo je svoju priču na društvenim mrežama:

- Inače rijetko pišem pritužbe službi za korisnike, ali ovo što smo doživjeli u Njemačkoj na Euru je bilo potpuno rasulo. Kada smo stigli oko pola 8 u smještaj koji nam je omogućila agencija, dočekao nas je potpuni nered, započeo je škotski navijač ispovijest na društvenim mrežama. Jedan od kreveta napravljen je od kartona, a jedva ga drži ljepljiva traka. Drugi krevet je zapravo bio potrgani i odvratni kauč - opisao je fotografiravši smještaj koji nikome ne bi poželio.

 

GALERIJA Vatreni odradili posljednji trening uoči Albanije

Zagreb: Škotski navija?i izvjesili zastave na Trgu bana Jela?i?a
1/10

Tri sata su 'pregovarali' na telefonu za novi smještaj. Uzeli su stvari i u nadi kako će nešto bolje zateći, ponovno su se razočarali.

"Kada smo stigli na drugo mjesto, bilo je jednako odvratan. Kao da smo ušli u tamnicu napuštene bolnice. Tamo su bili medicinski kreveti i stara oprema iz bolnica. Uz to, pronašli smo i sjekiru koja je podsjećala na scenu iz horor filma...", ispričao je Škot uz također dodatne fotografije.

Kaos od smještaja koji ih je zatekao koštao je 2300 eura. Ponovno su reagirali i u konačnici uspjeli naći pristojan smještaj u Kolnu.

Daily Star piše kako se o svemu oglasila i agencija preko koje je bila rezervacija. 

- Ovo nije iskustvo koje želimo omogućiti našim korisnicima. U kontaktu smo s korisnicima - rekli su.

VEZANI ČLANCI:

Tako je grupa doživjela dvostruki šok. Zapravo trostruki jer osim što je škotska reprezentacija popila "petardu" na Allianz Areni, Škoti su, ne na jednom, nego na čak dva mjesta bili neugodno iznenađeni smještajem u kojem su trebali boraviti. Tko bi rekao da će takva jedna bogata zemlja poput Njemačke, uređena zemlja i zemlja poželjna za strance, prirediti ovako nešto, kao da se radi o zemljama s Balkana koje su poprilično neuređene.

 

Komentara 1

LO
lopataištihača
21:47 18.06.2024.

Na balkanu sasvim sigurno nebi dobili takav smještaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije