'MISS CROATIA'

Ivana Knoll novom 'skupom' fotografijom podignula Njemačku na noge, osvanula u zagrljaju legende

Foto: Screenshot: Instagram
1/3
21.06.2024.
u 22:11

Knoll i Matthäus sreli su se u Hamburgu gdje je Hrvatska igrala susret 2. kola Eura protiv Albanije. Matthäus je na Euru u svojstvu stručnog komentatora jedne njemačke TV-postaje

Najpoznatija hrvatska navijačica, Instagram-model i javna ličnost Ivana Knoll objavila je novu fotografiju na svom profilu. Na njoj je zagrljena s Lotharom Matthäusom, njemačkom nogometnom ikonom i nekadašnjim kapetanom te reprezentacije. Poznato je da je Knoll Doll ovih dana na Euru gdje prati hrvatsku reprezentaciju, a tom je prilikom pala i "skupa" fotografija s jednim od njihovih najpoznatijih nogometaša.

Knoll i Matthäus sreli su se u Hamburgu gdje je Hrvatska igrala susret 2. kola Eura protiv Albanije. Matthäus je na Euru u svojstvu stručnog komentatora jedne njemačke TV-postaje.

Na fotografiji Knoll i njemačke nogometne legende ističu se Ivanine naočale u obliku srca, kao i njen zanosni dekolte. O fotografiji su izvjestili i brojni njemački mediji koji Knoll oslovljavaju sa "Miss Croatia". Nema dvojbe, Knoll će zablistati i sljedećeg ponedjeljka na tribinama u Leipzigu kada će Hrvatska i Italija igrati susret odluke.

1/21

Komentara 3

Avatar GF1
GF1
22:44 21.06.2024.

Upamtite da je svaka njena fotka jeftina, jer joj je takvo i ponašanje.

CR
Cropatria
07:39 22.06.2024.

Jadan Matthaus...

Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
10:03 22.06.2024.

Interesantnije mi je pratiti/čitati o njoj nego o našoj jadnoj reprezentaciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije