Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EVO ŠTO KAŽE

Modrić našoj televiziji nije otkrio ostaje li kapetan Hrvatske. Španjolci su dobili odgovor na pitanje

Leipzig: U posljednjem trećem kolu skupine B na EURU hrvatska nogometna reprezentacija je odigrala 1-1 protiv Italije
Luka Stanzl/PIXSELL
25.06.2024.
u 12:24

Odgovarao je na pitanja, ali nije dao odgovor na posljednje pitanje kolege novinara... Je li njegov 178. nastup za Hrvatsku posljednji u najdražem dresu?

Hrvatski kapetan Luka Modrić bio je šokiran i silno razočaran nakon što je Hrvatska u osmoj minuti sudačke nadoknade protiv Italije dobila gol za 1:1 u zadnjem kolu skupine Eura. Vatreni su tako tako gotovo sigurno ispala s Eura iako neke minimalne nade još uvijek postoje ako nam se poklope neki rezultati.

GALERIJA Povijesni rasplet Hrvatskoj donosi osminu finala

Leipzig: U posljednjem trećem kolu skupine B na EURU hrvatska nogometna reprezentacija je odigrala 1-1 protiv Italije
1/18

Modrića nije utješilo što je golom kojeg je postigao protiv Italije postao najstariji strijelac u povijesti Eura kao ni što je proglašen igračem utakmice. U suzama je davao izjavu za HRT televiziju. Odgovarao je na pitanja, ali nije dao odgovor na posljednje pitanje kolege novinara... Je li njegov 178. nastup za Hrvatsku posljednji u najdražem dresu?

VEZANI ČLANCI:

Dok je novinaru HRT-a samo kratko rekao da ne bi sada o tome te da nije vrijeme za takve priče. Međutim,nešto kasnije, kada su mu isto pitanje postavili španjolski novinari, dao je konkretan odgovor na pitanje koje zanima cijelu Hrvatsku.

- Moram se odmoriti i vidjeti što će se dogoditi u budućnosti. Moram vidjeti što ću odlučiti. Vidjeti to sam sa sobom, sa svojom obitelji. Teško je to, volim Hrvatsku, volim igrati za reprezentaciju, ali još ne mogu odlučiti - rekao je Luka. 

Komentara 6

ZP
Zabranjen pristup
14:40 25.06.2024.

Svakako jos moze pridonijeti reprezentaciji,20-30min odlicne igre minimalno. Trebaju raditi na samopouzdanju i treba im izbornik koji ce vise riskirati jer nemamo igrace za braniti se

KA
karijes
14:48 25.06.2024.

Svakom je jasno da nemamo boljeg igrača od Luke, a njegov najveći potencijal je u intelektu, u glavi, jer je fenomen koji ima pregled nad ćitavom situacijom na igralištu.

Avatar Prosenjak
Prosenjak
14:58 25.06.2024.

Ma svaka tebi čast. Ti si kralj kraljeva među svim Hrvatima koji su ikad igrali nogomet i prava je šteta što nikad nisi imao pravog izbornika koji bi te odveo tamo gdje i pripsdaš a to je sami vrh. Ja se sjećam kako su se meni smijali kad smo 2008. izgubili na Maksimiru od Engleske i kad je Niko Kovač u reprezentaciji kad sam govorio da tebi treba dati kapetansku traku jer se vidi iz svemira da si ti Taj. I ti koji su mi se smijali su predlagali Šimunića, Pletikosu i Srnu. Na kraju je Bilić dao traku Srni i to je presudna greška bila. To je tako. U klubu si imao sreće da te vode dobri treneri i zato imaš trofeja ko pljeve ali u reprezentaciji nisi bio ni blizu te sreće i zato su i ovi rezultati veliki zahvaljujući isključivo i jedino tebi. Što god odlučio ja ću te poduprijeti jer ti si legenda kakva se više nikad neće roditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije