Jose ne ide u Aziju

Mourinho: Igrača koji želi u Kinu ne treba ni zadržavati

Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
31.01.2017.
u 07:13

Da, odbio sam veliku ponudu. A kad govorimo o igračima, možda igrač koji želi otići i nije igrač kojeg želite zadržati – veli Jose Mourinho

Vlasnici kineskih nogometnih klubova pred zvijezde su bacili desetke milijuna eura, neki su se otišli po znatno podebljanje bankovnih računa, neki nisu. Kao naš Nikola Kalinić ili trener Jose Mourinho.

– Da, odbio sam veliku ponudu. A kad govorimo o igračima, možda igrač koji želi otići i nije igrač kojeg želite zadržati. Zamislite momka od 24-25 godina koji želi otići! OK, doviđenja, uživaj... Ako igrač ima 31-32 godine pa ode zaraditi, u redu. Ali ako je mlad i ima šansu nadmetati se s najboljima, a svejedno ode, možda je bolje da takav i ode – veli Jose Mourinho.

>>Slaven Bilić doživio najteži udarac u karijeri, nikad se nije osjećao tako poniženo i izdano!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije