Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZRAČUN ANALITIČARA

Nogomet je surov i okrutan, ali vjerujmo u čuda: Hrvatska ima 2 posto šansi za drugi krug Eura

Leipzig: U posljednjem trećem kolu skupine B na EURU hrvatska nogometna reprezentacija je odigrala 1-1 protiv Italije
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
25.06.2024.
u 08:14

Hrvatskoj se do kraja grupne faze moraju poklopiti još čak četiri rezultata da bi kao četvrta najbolja trećeplasirana reprezentacija prošla dalje

Hrvatska nogometna reprezentacija još uvijek nije ispala iz svih kombinacija za prolazak u osminu finala Eura. Treće mjesto u skupini moglo bi nam donijeti drugi krug, ali to još nije uspjelo nikome u povijesti s tek dva osvojena boda. Hrvatskoj se do kraja grupne faze moraju poklopiti još čak četiri rezultata da bi kao četvrta najbolja trećeplasirana reprezentacija prošla dalje.

Nakon remija 1:1 s Talijanima, sada znamo da Hrvatsku dalje vodi sljedeći scenarij. Najprije večeras u 21 sat Engleska mora dobiti Sloveniju s barem tri pogotka razlike, a istovremeno Danska mora pobijediti Srbiju. Tada bi Slovenci bili treći s dva osvojena boda i lošijom gol-razlikom od Hrvatske, a Srbija bi ostala na jednom bodu.

Leipzig: U posljednjem trećem kolu skupine B na EURU hrvatska nogometna reprezentacija je odigrala 1-1 protiv Italije
1/18

Ako se to večeras i dogodi, trebaju nam sutra još pobjede Portugala protiv Gruzije, odnosno Turske protiv Češke. Za sve to, sva ta četiri ishoda, prognozira se - dva posto šansi. Naime, analitičari s poznate X-stranice Football Meets data izračunali su to i objavili na društvenim mrežama. Hrvatska je do zadnjeg napada utakmice s Italijom imala 100 posto šansi, a onda je pala na 2.

Standings provided by Sofascore

Komentara 9

PA
pax5
08:30 25.06.2024.

Bili su dobri,zaslužili su prolaz....Ali amaterizam je izgubiti dvije važne utakmice u zadnjoj min....Raditi na tome....U dobru se ne uzvisiti u lošem se ne dati poniziti!

PR
pravedno
08:38 25.06.2024.

Nada umire zadnje.

OT
otrovnijezik
08:18 25.06.2024.

Kako smo igrali, tako smo prošli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije