UKRATKO

Odbojkašice ne mogu na Olimpijske igre

26.07.2003.
u 00:00

ZAGREB - Hrvatske odbojkašice izgubile su i posljednju mogućnost za plasman na Olimpijske igre u Ateni 2004. godine. Europski odbojkaški savez (CEV) odlučio je otkazati pretkvalifikacijski turnir koji se trebao održati u studenome ove godine, a to je bila jedina prilika za Hrvatsku da izbori nastup na kontinentalnim kvalifikacijama sljedeće godine u Azerbajdžanu.

CEV nam je poslao dopis kojim otkazuje turnir jer ni jedna od šest zemalja koje su trebale nastupiti na turniru nije željela prihvatiti domaćinstvo. Mi smo ga također odbili jer nismo mogli pribaviti novac - rekla je dopredsjednica HOS-a Snježana Mijić. (dli)

Osijek traži 64 milijuna kuna

OSIJEK - Odlukom Izvršnog odbora osječkoga nogometnog prvoligaša i službeno je iz Gradskog vrta podnesen zahjtev za imovinsko-pravni povrat klupskog novca u iznosu od oko 64 milijuna kuna.

Radi se o novcu za koji je optužen bivši predsjednik bijelo-plavih Antun Novalić, koji je već dva mjeseca u pritvoru zbog zloporabe ovlasti i položaja u inozemnim transferima Igora Pamića, Petra Krpana, Tončija Žilića, Jurice Vranješa i Marka Babića. (dk)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije