SPLET OKOLNOSTI

Odjeknulo poput eksplozije: Goran Ivanišević vodit će reprezentaciju Srbije?!

Wimbledon 2021 - Day Thirteen - The All England Lawn Tennis and Croquet Club
Foto: Bob Martin/AELTC Pool
1/3
14.12.2021.
u 13:11

Sve je na Novaku Đokoviću, a potom i Goranu kao njegovu treneru...

Goran Ivanišević 2019. prekinuo je 29-godišnju šutnju pisanim medijima u Srbiji, nedugo nakon što je postao trener Novaka Đokovića, a sad bi možda mogao postati izbornik teniske reprezentacije Srbije! Bar privremeno...

Prilika za neočekivani angažman otvara se u ATP Cupu, momčadskom natjecanju koje će se početkom sezone održati u Sydneyju i na koje Srbi vjerojatno neće doputovati sa svojim izbornikom Viktorom Troickim.

– Vjerojatno neću ići u Australiju jer se izbornika na tom natjecanju ne pita puno – izjavio je za Žurnal.rs Troicki.

Turnir se održava od 1. siječnja do 9. siječnja u Sydneyu, a to je bitna informacija jer postavlja u prvi plan Ivaniševića.

Naime, prema pravilima, prvi tenisač reprezentacije može preuzeti funkciju izbornika, ali može i izabrati nekog drugog. Pravila kažu da zamjena mora biti iste nacionalnosti kao glavni izbornik, ali moguće su iznimke.

Dakle, ako bi Đoković i Ivanišević željeli spojiti ugodno s korisnim, a to znači početak sezone u Australiji, mogli bi zajedno raditi "na drugom kraju svijeta" već s prvim danom 2022. Jer, sad je već jasno da najbolji tenisač putuje na Australian Open, što je bilo upitno zbog rigoroznih mjera koje propisuju da u zemlju ne može netko tko nije cijepljen.

Komentara 28

ŠĆ
šćtrlj
13:26 14.12.2021.

clickbait - radi se samo o zamjeni

KL
Klavocin
13:34 14.12.2021.

Gorane je veličina za žene koje mu lovu uzmu

PS
popevke sAm slagal
13:54 14.12.2021.

Lovica čuda radi. I on se prodao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije