SPLIT GA ČEKA

Perišić se ove zime ne vraća na Poljud? Romano: Planira ostati i pomoći Tottenhamu

Premier League - Brentford v Tottenham Hotspur
Foto: Toby Melville/REUTERS
1/3
28.09.2023.
u 16:17

Premda su mnogi na otoku otpisali Ivana Perišića (35) nakon što je ozlijedio koljeno na treningu londonske momčadi, veznjak vatrenih neće tek tako odustati od Tottenhama, piše Fabrizio Romano

Pred hrvatskim reprezentativcem Ivanom Perišićem su mjeseci oporavka i rehabilitacije nakon operacije koljena. Engleski mediji smatraju da je za njega ova sezona gotova, no to ne mora nužno biti istina. Prema pisanju talijanskog eksperta za transfere, Fabrizia Romana, veznjak vatrenih bo mogao odigrati nekoliko utakmica na kraju sezone, a cilj mu je nastupiti za Hrvatsku na Europskom prvenstvu.

Dodaje da će odraditi ugovor s Tottenhamom i stoga u Londonu ostati do kraja aktualne sezone. S druge strane, takav bi razvoj događaja bio nesretan za navijače Hajduka, koji bi u suprotnom mogli očekivati Perišićev dolazak na Poljud već ove zime.

VEZANI ČLANCI:

Ozljeda je nastala sredinom rujna na treningu Tottenhama. Premda je riječ o vrlo ozbiljnoj povrijedi, za sada je izgledno da će se uspješno oporaviti. To je izvrsno i za Hajduk, čiji se navijači nadaju ispunjenju njegovog obećanja da će se vratiti, a besplatno bi to mogao učiniti već sljedeće sezone.

VIDEO Sin Zlatka Dalića se oženio! Ponosni otac objavio je prvu fotografiju s vjenčanja

Komentara 6

ZA
!zagreb!
18:20 28.09.2023.

Al ne kužim tu parku da Perušić ide u Hajduk. Mislim čovjek je igrač od 8+ mil eura. Kako takvog uopće dovesti u HNL. Tko bi to platio.

BS
Blue_shirt
18:04 28.09.2023.

Unh mazite palacinke, a ne navijacima oči. Davno ste objavili da će na zimu u Hajduk. A kao slučajno zaboravili da do 30.06.24. ima važeći ugovor u tottenhamu i ne vudim kako bi dobio pravo nadtupa za neki drugi klub prije tog datuma. Mislim znam, netko tott treba upkatiti prije 6m€, a nisam siguran da UNH ima toliko na racunu.

XY
XYZ52
18:27 28.09.2023.

Neka Perisic pomogne oima koji trebaju njegovu pomoc, u ovom slucaju Toottenham. Ako Uremovica, Trajkovskog i Zapera posluzi zdravlje a Pukstas se potuno oporavi, Hajduk se moze, uz posteno sudjenje, sasvim ravnopravno boriti s Dinamom za titulu prvaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije