SJAJAN POTEZ

Pogledajte Rakitićevu golčinu Slasku s 30 metara

Ivan Rakitić, portal
Alvaro Hernandez/Press Association/PIXSELL
29.08.2013.
u 22:00

Europsku ligu izborili su Kuban, Fiorentina, Odessa, St. Liege, Tottenham, Salzburg...

Nogometaši Seville gostuju kod poljskog Slaska u uzvratu playoffa Europske lige i brani 4:1 iz prve utakmice. U 22. minuti poveli su pogotkom svog kapetana i našeg reprezentativca Ivana Rakitića. Raketa je opalio s 30ak metara i poslao loptu domaćem vrataru kroz ruke.

Sevilla je na kraju slavila s 5:0, a pogotke su još zabili, po dva komada, Perotti i Bacca. Ukupno su Španjolci pobijedili sa čak 9:1.

Švicarski Thun izbacio je Partizan pobijedivši 3:0 (3:1 ukupno), a Eintracht je eliminirao azerbajdžanski Karabakh 2:1 (4:1). Dnipro je prošao dalje preko estonske Kalje 2:0 (5:1), a Nikola Kalinić i Ivan Strinić nisu bili ni u kadru za utakmicu.


Ostali rezultati:

Žalgiris - SALZBURG 0:2 (0:7)
ST. LIEGE - Minsk 3:1 (5:1)
Pasching - ESTORIL 1:1 (1:4)
Feyenoord - KUBAN 1:2 (1:3)
FIORENTINA - Grasshoppers 0:1 (2:2)
TOTTENHAM - Dinamo Tbilisi 3:0 (5:0)
BETIS - Jablonec 6:0 (8:1)
Skenderbeu Korca - ODESSA 1:1 (1:2)



Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije