MNK Novo vrijeme

Poraz od Mallorce za oproštaj od Lige prvaka

Novo vrijeme
Foto: Privatni album
1/6
26.11.2022.
u 23:08

Hrvatski predstavnik natjecanje u Elitnoj rundi Lige prvaka završio je na trećem mjestu s dva poraza (Mallorca i Piast Gliwice) i remijem sa slovenskim Dobovcem

Porazom (1:2) od Mallorce, malonogometni klub Novo vrijeme završio je svoj nastup u Ligi prvaka. Makarani su u prvoj utakmici poraženi su 1:4 od poljske momčadi Piast Gliwice.

Poveli su preko Vedrana Kazazića, no Poljaci su se pokazali kao nepremostiva prepreka. U drugoj utakmici Novo vrijeme remiziralo je 1:1 sa slovenskom momčadi Dobovec.

Marin Sesar zabio je za vodstvo hrvatskog predstavnika, no u 37. minuti primili su pogodak za konačan remi. Napomenimo da je oko 40 navijača došlo podržati ekipu Novog vremena. Došli su iz Makarske raznim letovima iz Splita, Zagreba i Beča. Za Novo vrijeme ovo je ipak veliki uspjeh s obzirom na to da su izborili plasman među 16 najboljih momčadi u Europi. Natjecanje u elitnoj rundi Lige prvaka u Španjolskoj završili su na trećem mjestu.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije