ZNAJU SE IMENA

Postalo je jasno: Jedan će dinamovac biti velika prijetnja vatrenima, trebat će ga zaustaviti

Rijeka i Dinamo sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
09.06.2024.
u 07:54

Albanija je u petak odigrala posljednju pripremnu utakmicu, slavila je s 3:1 nad Azerbajdžanom. Za Albaniju je od 46. minute igrao igrač Dinama Arber Hoxha koji će nam tako prijetiti i na Euru, dok je za Azerbajdžan igrao Mahir Emreli

Zlatko Dalić poslao je popis 26 igrača koji će nas predstavljati na Euru, riječ je o svih 26 igrača koji su i bili na prvotnom popisu tako da iznenađenja i nije bilo. Suparnici naše reprezentacije u skupini na Euru u Njemačkoj također su objavili s kojim će snagama tražiti prolazak skupine i “hraniti” svoje ambicije.

Igrao i Emreli

Doduše, izbornik Albanije Sylvinho javno je objavio kojeg je igrača od njih 27 koje je imao dosad odlučio poslati kući, a kojih je 26 jučer odveo prema Dortmundu u kojem je baza albanske reprezentacije. Na popisu su: Etrit Berisha (Empoli), Thomas Strakosha (Brentford), Elhan Kastrati (Cittadella) i Simon Simoni (Eintracht Frankfurt). Na Sylvinhovu popisu su igrači: Djimsiti (Atalanta), Hysaj (Lazio), Balliu (Rayo Vallecano), Ismajli (Empoli), Ajeti (CFR Cluj), Aliji (Voluntari), Mitaj (Lokomotiv Moskva), Mihaj (Famalicão), Kumbulla (Sassuolo), Abrashi (Grasshoppers), Asllani (Inter Milan), Bajrami (Sassuolo), Berisha (Lecce), Gjasula (Darmstadt), Laçi (Sparta Prag), Muçi (Beşiktaş), Ramadani (Lecce), Asani (Gwangju), Broja (Fulham), Daku (Rubin Kazan), Hoxha (Dinamo Zagreb), Manaj (Sivasspor) i Seferi (Baniyas).

Rijeka i Dinamo sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
1/8

Albanija je u petak odigrala posljednju pripremnu utakmicu, slavila je s 3:1 nad Azerbajdžanom. Za Albaniju je od 46. minute igrao igrač Dinama Arber Hoxha koji će nam tako prijetiti i na Euru, dok je za Azerbajdžan igrao Mahir Emreli.

Španjolska je jučer prije odlaska u Njemačku igrala sa Sjevernom Irskom, a njihov izbornik Luis de la Fuente skratio je svoj popis s 29 na 26 igrača pa su na popisu za Njemačku vratari Unai Simon (Athletic Bilbao), Remiro (Real Sociedad), Raya (Arsenal), potom braniči: Carvajal (Real Madrid), Jesus Navas (Sevilla), Laporte (Al-Nassr), Nacho Fernandez (Real Madrid), Le Normand (Real Sociedad), Vivian (Athletic Bilbao), Grimaldo (Bayer Leverkusen), Cucurella (Chelsea), u veznom redu su Rodrigo (Manchester City), Zubimendi (Real Sociedad), Fabian Ruiz (PSG), Merino (Real Sociedad), Pedri (Barcelona), Baena (Villarreal), Fermin Lopez (Barcelona) i napadači: Morata (Atletico Madrid), Joselu (Real Madrid), Dani Olmo (RB Leipzig), Nico Williams (Athletic Bilbao), Oyarzabal (Real Sociedad), Perez (Real Betis), Ferran Torres (Barcelona) i Yamal (Barcelona).

Ide i Barella

Italija danas igra svoju pripremnu utakmicu (20.45 sati) protiv Bosne i Hercegovine u Empoliju. Zna se koje je igrače izbornik Luciano Spalletti prijavio za Euro – vratari: Donnarumma (PSG), Meret (Napoli) i Vicario (Tottenham), braniči: Bastoni (Inter), Bellanova (Torino), Buongiorno (Torino), Calafiori (Bologna), Cambiaso (Juventus), Darmian (Inter), Di Lorenzo (Napoli), Dimarco (Inter), Gatti (Juventus), Mancini (Roma), u veznom redu su: Barella (Inter), Cristante (Roma), Fagioli (Juventus), Folorunsho (Hellas Verona), Frattesi (Inter), Jorginho (Arsenal) i Pellegrini (Roma), dok su u napadu: Chiesa (Juventus), El Shaarawy (Roma), Raspadori (Napoli), Retegui (Genoa), Scamacca (Atalanta) i Zaccagni (Lazio).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije